Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2016. Január 05. 16:11, kedd | Helyi
Forrás: MKC SE

Beharangozó: alapszakasz 13. forduló

Beharangozó: alapszakasz 13. forduló

Hétközi forduló következik számunkra a bajnoki sorban, amin ezúttal a Dunaújvároshoz látogatunk majd.

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia hétvégén esedékes EHF kupa mérkőzése miatt került a forduló hétközi lebonyolításra. Ellenfelünk a tizenhat között jár a nemzetközi megmérettetésben, ugyan ezúttal épp a Siófokkal sorsolták egy párosításba. A jó ismerős hazai ellenfél ellenére is elég mozgalmas napokat él a csapat, hiszen vasárnap bajnoki fordulót játszottak, most minket látnak majd vendégül, hétvégén pedig EHF kupában épp az említett Siófokkal küzdenek meg a legjobb nyolc közé jutás érdekében.

A szezon elején, egészen pontosan a második fordulóban láttuk a Dunaújvárost vendégül utoljára, ekkor egy kifejezetten látványos és kiélezett meccsen végül három góllal alulmaradtunk ellenük. Azóta két döntetlennel, három verességgel és hét győzelemmel a negyedik helyen tanyáznak a tabellán. Ott, éppen a Siófok előzi őket két ponttal, de érdekes módon a Balaton-partiak ellen egy viszonylag sima, nyolc gólos hazai bajnoki győzelmet tudhatnak magukénak. Hazai környezetben rendkívül magabiztos csapatról van szó, hiszen az említett Siófok elleni győzelem mellett, otthon még a Fradival is ikszelni tudtak. Mindenestre nagy baj nem lehet, hiszen elhivatott szurkolóink velünk tartanak majd a mérkőzésre és abban is biztosak lehetünk, hogy a lányok is ahol csak lehet, megnehezítik a DKKA dolgát.



„Két nap felkészülés után egy kupainduló csapat ellen megyünk játszani, és addig, szeretnénk elsősorban azokat a hibákat kijavítani, amiket a fradi ellen hétvégén vétettünk. Minden tőlünk telhetőt megteszünk majd szerdán.” – tette hozzá Hlavaty Tamás vezetőedző.

Tartsatok velünk és lássuk meg együtt milyen fordulót hoz a szerdai! Hajrá csajok, hajrá Mosonmagyaróvár!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.