Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2015. November 06. 09:32, péntek | Helyi
Forrás: MKC SE

Beharangozó: alapszakasz 10. forduló

Beharangozó: alapszakasz 10. forduló

Nehéz helyzetből indul neki a soron következő fordulónak a városi kézilabda klub.

A legutóbbi váci forduló után most ismét egy olyan együtteshez látogatnak a csajok, akik tavaly nagy riválisuknak számítottak, de azóta jócskán megerősödtek. A fővárosi együttes hét olyan játékost igazolt a nyár folyamán, aki számottevő NBI-es tapasztalattal rendelkezik. Ezzel pedig egy olyan rutinnal bíró együttest épített, amelyik komoly esélyekkel indul az alsó házi csapatok nyolcba kerülésért folytatott harcába.
Tovább nehezíti az óvári csajok helyzetét, hogy több játékost is mellőzniük kell majd a forduló során. A hét folyamán Sandra Filipovic sípcsont műtéten esett át, ami egy nemrégiben elszenvedett sérülés miatt vált elkerülhetetlenné. A műtét jól sikerült, de a tapasztalt átlövő csak januárban térhet vissza a pályára. Bizik Réka és Vékássy Fruzsina megfázás miatt nyomja az ágyat, emiatt pedig hétvégi szereplésük is kétségessé vált. Bouti Fruzsina a térde miatt, míg Puhalák Szidónia a válla miatt hagyott ki három napot az edzésből, így számukra ugyancsak kétséges a szombati szereplés. Mindezek ellenére a csapaton belül pozitív hangulat uralkodik, a csajok egész héten keményen készültek az ellenfélből és minden bizonnyal alig várják, hogy pályára állhassanak szombaton. Velük tart majd a mérkőzésre egy busznyi elhivatott mosonmagyaróvári szurkoló is, akiknek a támogatása rendkívül sokat nyomhat majd a latba a döntő pillanatok alkalmával. Bízzunk tehát a legjobbakban, és szurkoljunk együtt a mosonmagyaróvári hölgyeknek.

Rengeteget elemeztünk, aminek során feltérképeztük az ellenfél lehetséges gyenge pontjait, majd erre építve egész héten teljes erőbedobással edzettünk. Ha képesek leszünk mindazt, amit a héten megállapítottunk és gyakoroltunk élesben is alkalmazni, akkor előnyünkre tudjuk majd fordítani a mérkőzés alakulását. Ehhez viszont számos tényezőnek kell majd úgy alakulnia, ahogy nekünk az kedvező. – tette hozzá Hlavaty Tamás vezetőedző.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.