Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. Április 30. 22:50, szombat | Helyi

Ballagások, Tánc Világnapja és egyéb aktualitások

Ballagások, Tánc Világnapja és egyéb aktualitások

Rövid képes bemutató az elmúlt hét eseményeiről, melyeket feltétlen érdemes megnézni!

Ballagás

Minden diák életében eljön egyszer az a pillanat, amikor búcsút int az iskolától, a gyermekévektől, diáktársaitól és szeretett tanáraitól. Az InfoMóvár fotósai két iskolában jártak idén. Az itt készült képek a Képgalériában tekinthetők meg a link segítségével.

Kossuth Lajos Gimnázium

http://infomovar.hu/szorakozonegyed/galeriak/kultura_oktatas/ballagas_a_kossuth_lajos_gimnaziumban/

Bolyai iskola

http://infomovar.hu/szorakozonegyed/galeriak/kultura_oktatas/bolyai_iskola_12_evfolyamanak_ballagasa1/

Tablóképek

Facebook oldalunkon tettük közzé a felhívást e hét elején, hogy várjuk a ballagó osztályok tablóképeit, mert szívesen megjelentetjük őket itt, az InfoMóvár oldalán is. A tablóversenyhez hasonlóan pedig az is elképzelhető, hogy itt is versenyt hirdetünk. Ezért legkésőbb május 20-ig várjuk a képeket, hogy júniusra nyertest hirdethessünk!

http://infomovar.hu/szorakozonegyed/galeriak/kultura_oktatas/tablokepek_2011/

Tánc Világnapja

Ünnepi gálaműsor a tánc világnapja tiszteletére- Szigeti Gábor táncpedagógus emlékére.
A rendezvényen köszöntőt mondott dr. Nagy István polgármester úr és Farkas István a Piarista iskola igazgatója.
Sztárvendégek: Matuza Adrienn és Hancz Alexandra a Győri Balett tagjai, az „Antipaszti” című darab koreográfusa Velekey László, aki a balett-szakma /Győri Balett nevében köszönti a vendégeket – április 28-án, csütörtökön. Fellépnek még a műsorban – pénteken Hergenlőder Jácint és Hergenlőder-Kovács Réka táncosok.
Szereplők: Fresco Ballo történelmi tánccsoport és a Camerata Sumynona, a Lajta Néptáncegyesület, az Óvári Gazdász Néptánccsoport, A Szeretet Fénye Közhasznú Alapítvány tánckara, az Ujhelyi iskola balettesei, a VEM CAMARA CAPOEIRA csoport tagjai, a Magic dance, Galaxy rock and roll klub Mosonmagyaróvár és a Pulzus TSE tagjai, a Haller Iskola Fantázia Majorette csoportja, az Éltes Iskola táncosai, a Flex-dance., a Hobby Táncklub, az OKAY-DANCE versenycsoportjai valamint a Fehér Ló Közösségi Ház tánccsoportjai.

A két napról készült Képgalériánk:

http://infomovar.hu/szorakozonegyed/galeriak/szorakozas/galamusor_a_tanc_vilagnapja_tiszteletere-aprilis_28-29_csutortok/

http://infomovar.hu/szorakozonegyed/galeriak/szorakozas/galamusor_a_tanc_vilagnapja_tiszteletere-aprilis_28-29_csutortok/

Nyereményjátékok

Nyereményjáték oldalunkon értékesebbnél értékesebb nyereményekért játszhatnak olvasóink. Ehhez nem kell mást tenni, mint regisztrálni, válaszolni a feltett kérdésre és máris megvan az esély akár egy wellness-hétvégére, akár egy TIMEX-karórára vagy egy Szépség-csomagra. Nyereményeink folyamatosan változnak, érdemes tehát állandó figyelemmel kísérni a játékok határidejét!

http://infomovar.hu/nyeremenyjatek/

...és akik már nyertek:

http://infomovar.hu/hirek/helyi_hirek/most_elmondhatod/

http://infomovar.hu/hirek/helyi_hirek/osszegeztuk_elso_honapunkat_hogy_mi_lett_az_eredmeny/

PARTY-ARC Verseny...

Legyél Te is Party-Arc! Party-Arc Verseny csak ezen a hétvégén! Fotóztasd le magad a Klub Faházban (Wittmann Antal Park) kiállított PARTY-TÁBLA előtt éa automatikusan bekerülsz a versenybe. A szavazás május 2-án, hétfőn indul az InfoMóvár Facebook oldalán!

http://infomovar.hu/szorakozonegyed/aktualisprogramok/szorakozas/party-arc_verseny_most_hetvegen/

Névnapos keresztnevek jelentése

Az InfoMóvár oldalán minden nap elolvashatod az aktuális névnapok eredetét, jelentését valamint fényt derítünk arra is, vajon a szüleink által válaszott nevek mennyire határozhatják meg életfeladatainkat. Van-e összefüggés nevünk jelentése és az életben betöltött szerepünk között? A válasz a Szórakozónegyed oldalon az 'Egyéb' fülön olvasható!

http://infomovar.hu/szorakozonegyed/aktualisprogramok/

Interaktív Olvasó

Rovatunk mottója: "Én arra várok, hogy rámírj. Te arra vársz hogy rádírjak. A gép előtt ülünk és várunk, 
ahelyett, hogy beszélgetnénk..."
Ide olyan olvasóinktól várunk élménybeszémolókat, megosztani kívánt képeket, verseket, akik a médiafelületet 
kihasználna szeretnének minél nagyobb réteghez eljutni, munkásságukat bemutatni vagy csak felhívni a figyelmet 
egy-egy jeles pillanatra, eseményre.

http://infomovar.hu/szorakozonegyed/aktualisprogramok/sport/kerekparos_peldamutato_orszagjaras-interaktiv_olvaso_bejegyzes/

Bulifotók

Bulifotók rovatunkban a hétvégi disco-k, partyk képes beszámolóit nézheted meg!

http://infomovar.hu/szorakozonegyed/programbeszamolok/

Babafotók

Itt láthatóak hétről hétre a mosonmagyaróvári Karolina Kórházban született babák képei. A szülőknek és a pici babáknak ezúton is jó egészséget és sok boldogságot kívánunk!

http://infomovar.hu/babafotok/

Jó szórakozást!

a szerk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.