Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Augusztus 26. 17:59, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset történt a Cseresznyés utcában

Baleset történt a Cseresznyés utcában

A nem megfelelően megválasztott sebesség következtében sérült meg egy járművezető és egy gyalogos.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Mosonmagyaróváron a Cseresznyés utcában, 2019. augusztus 25-én 17 órakor. Egy 35 éves férfi közlekedett személygépkocsival a Bartók Béla utca felől, a Buda utca irányába. Haladása során nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg járműve sebességét, ezért egy balra ívelő kanyarban elvesztette uralmát a járműve felett és az út jobb oldalán egy villanyoszlopnak ütközött.

A rendőrök a sofőrrel szemben alkoholtesztert is alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre a rendőrkapitányságra előállították.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a további balesetek elkerülése érdekében az alábbi tanácsokra hívja fel a közlekedők figyelmét:

A járművezetők mindig az időjárási és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel és figyelemmel vezessék gépjárműveiket!
A gyalogosok ne menjenek át az úttesten tiltott helyen, illetve tilos jelzésen!
A járdáról való lelépést megelőzően győződjenek meg a járműforgalomról, az átkelés biztonságáról! Vegyék figyelembe, hogy nedves, csúszós aszfalton a járművezetők nem tudják hirtelen megállással a gyalogosok által előidézett veszélyt elhárítani!
A gépkocsival közlekedők a gyalogos-átkelőhelyek közelében figyelmesen és körültekintő módon vezessenek! Minden körülmények között tartsák be a KRESZ által előírt szabályokat!
...hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.