Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. Április 09. 17:39, szombat | Helyi

"Az én InfoMóvárom" - ajándék Anyák napjára!

"Az én InfoMóvárom" - ajándék Anyák napjára!

Mottó: "Én arra várok, hogy rám írj. Te arra vársz, hogy rád írjak. A gép előtt ülünk és várunk, ahelyett, hogy beszélgetnénk..."

TÉMAVÁLASZTÁS: áprilisban a május első vasárnapján ünnepelt Anyák napjára készülün

A kész pályaműveket folyamatosan megjelentetjük az InfoMóvár oldalain. Az alkotásokat április 20-án töltjük fel a Facebook oldalunkra és bocsájtjuk "szavazásra" egy héten át!

A beküldött képekből egy montázst készítve köszöntjük majd az Édesanyákat május első vasárnapján! Nagyon szép ajándék lesz! ;)

Általános információk:

Oldalunkon saját fotóid feltöltésével bizonyíthatod fotográfusi képességed. Emellett megmutathatod újságírói vénádat is, saját kezűleg írt cikkeid oldalunkra történő feltöltésével (Információ: info@infomovar.hu). Ossz meg olyan mindennapi élményeket és történéseket, amely más számára is fontos és hasznos lehet!

1.

Fényképezzen le egy érdekes pillanatot!

2.

Írj hozzá pár sort, hogy még érdekesebb legyen a tudósításod és töltsd fel a www.infomovar.hu oldalra!

3.

Szerezz minél több Facebook like-ot az InfoMóvár Újratöltve oldalán és nyerj!

Hónap végén a felhasználói szavazatok alapján kiválasztjuk a legjobb cikket és fényképet!

A Hónap Interaktív Olvasója cím mellett értékes nyereményekre is számíthatsz!

Részletek:

A játék korhatár nélküli. Interaktív Olvasóinktól elsősorban Mosonmagyaróvár és Szigetköz híreiről, történéseiről várunk tudósításokat. A beszámolók a környék bármely településének közösségi életéből szármázhatnak. Amatőr tudósítóinknak szöveg- és képszerkesztési, helyesírási és online megjelenéssel kapcsolatos kérdéseiben minden segítséget megadunk.

Témák:

Iskolai hírek; önkormányzat; helyi sporthírek; ’csakúgy’; közösségi; szórakozás; ma történt;

Kizárás:

Nem jelentetünk meg olyan cikkeket, melyek nem felelnek meg a médiatörvény szabályainak és elveinek. (A sajtószabadság gyakorlása nem valósíthat meg bűncselekményt vagy bűncselekmény elkövetésére való felhívást, nem sértheti a közerkölcsöt, valamint nem járhat mások személyhez fűződő jogainak sérelmével." /1986. évi II. tv. a sajtóról, 3 § (1)/)


Kellemes időtöltést kívánunk!
Az InfoMóvár csapata

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.