Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. December 11. 11:19, kedd | Helyi
Forrás: Goodwill

Az AQUA Szolgáltató Kft. közleményei

Az AQUA Szolgáltató Kft. közleményei

Az AQUA Szolgáltató Kft. tanácsa és ünnepi nyitva tartása.

Kérjük, ne feledkezzen meg vízmérőaknája téliesítéséről!

Ősz végén, a tél beállta előtt javasolt a vízmérőaknák téliesítése. A fagyok beálltakor a vízaknákban elhelyezett vízmérők és egyéb szerelvények (csapok, elzárók és csövek) meghibásodását okozhatja azok elfagyása. Ez két problémát is okoz: egyrészt elfagyás után nem lehet vizet vételezni, másrészt a kiolvadás után jelentős vízelfolyások jelentkezhetnek. Ez a helyzet főleg lakatlan ingatlanok esetében fordulhat elő, ahol az ingatlan tulajdonosai nem veszik észre, hogy folyamatosan folyik el a víz a megsérült szakaszon. Így rendkívül nagy mennyiségű ivóvíz folyhat el, melyet a szolgáltatónak ki kell számláznia a fogyasztó felé.
Általában a vízmérők a legsérülékenyebbek, ezeknek a meghibásodásával kell elsősorban számolni. A vízmérő sértetlenségének megőrzése a víziközművekkel kapcsolatos jogszabályok szerint a fogyasztó felelőssége. Az elfagyás megelőzése érdekében érdemes odafigyelni arra, hogy a vízmérőaknák fedelét a fagyok beállta előtt csukják le, a kerti csapokat pedig zárják el, és ürítsék le a lakók. Érdemes még a vízmérőaknákban a vezetéket, a szerelvényeket és a vízmérőt szigetelő anyaggal beburkolni. Lakatlan házaknál a tél beállta előtt mindenképpen szükséges az aknákban a vízmérő előtt a vezetékeket elzárni, és a házak belső vezetékeit leüríteni.


Ügyfélszolgálataink nyitva tartása

Kedves Ügyfeleink!

A közelgő ünnep- és munkaszüneti napok figyelembe vételével az AQUA Szolgáltató Kft. ügyfélszolgálatainak nyitva tartása a következőképp alakul:
December 14-én és 15-én műszaki okok miatt minden ügyfélszolgálat szünetel.

Dunakiliti és jánossomorjai ügyfélszolgálataink az év további időszakában zárva tartanak, kérjük ügyfeleinket, hogy egy másik irodánkat válasszák. Megértésüket köszönjük!

További nyitva tartásaink alakulása

Dátum Mosonmagyaróvár központ Mosonmagyaróvár Irodaház Rajka Darnózseli
dec. 17. hétfő 8-14 zárva zárva zárva
dec. 18. kedd 8-14 zárva 8-12 10-14
dec. 19. szerda zárva 8-20 zárva 12-16
dec. 20. csüt. 10-14 zárva zárva zárva
dec. 21. péntek zárva zárva zárva zárva
dec. 22-23. hétvége
dec.24. hétfő zárva zárva zárva zárva
dec. 25-26. karácsony
dec. 27. csüt. 10-16 zárva zárva zárva
dec. 28. péntek zárva zárva zárva zárva
dec. 29-30. hétvége


Minden kedves Fogyasztónknak áldott, békés karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánunk!
az AQUA Szolgáltató Kft. csapata

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.