Városlista
2024. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2013. Március 21. 07:30, csütörtök | Helyi
Forrás: Hasznos Hírek

Átvállalja a hóban rekedtek telefon- és SMS-költségeit a Vodafone

Átvállalja a hóban rekedtek telefon- és SMS-költségeit a Vodafone

"Mint pénteken jeleztük, szeretnénk segíteni nektek, akik a hosszú hétvége során az ítéletidőben az utakon rekedtetek" – írja a Vodafone a Facebook-oldalán.

A társaság ezért azt ajánlja fel, hogy a hóban elakadt ügyfeleinek normál díjas hívás- és SMS-költségeit a kritikus 72 órás időszakban átvállalja. Ehhez vasárnap éjfélig egy online nyomtatványon kell jelezni, hogy hol és mikor érte az egyes ügyfeleket az útzár, a nyomtatványt itt találják.
(https://www.vodafone.hu/jovairas;jsessionid=7QLKRJGdkTQVmJ2GLGRrgTkyZHb9wvPmxvf1LqspKgkTQQcnBvNP?p_p_id=FormCreator_WAR_FormCreator&p_p_lifecycle=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-2&p_p_col_count=1)

A feltöltőkártyás ügyfeleknek a Vodafone április 15-ig tölti fel az egyenlegét az átvállalt összeggel, míg a számlás előfizetők következő számlájukon láthatják majd a jóváírást. A cég a regisztráció és ellenőrzés után SMS-ben is tájékoztatást küld a kompenzáció pontos összegéről.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.