Városlista
2023. szeptember 30, szombat - Jeromos

Hírek

2013. Március 21. 07:30, csütörtök | Helyi
Forrás: Hasznos Hírek

Átvállalja a hóban rekedtek telefon- és SMS-költségeit a Vodafone

Átvállalja a hóban rekedtek telefon- és SMS-költségeit a Vodafone

"Mint pénteken jeleztük, szeretnénk segíteni nektek, akik a hosszú hétvége során az ítéletidőben az utakon rekedtetek" – írja a Vodafone a Facebook-oldalán.

A társaság ezért azt ajánlja fel, hogy a hóban elakadt ügyfeleinek normál díjas hívás- és SMS-költségeit a kritikus 72 órás időszakban átvállalja. Ehhez vasárnap éjfélig egy online nyomtatványon kell jelezni, hogy hol és mikor érte az egyes ügyfeleket az útzár, a nyomtatványt itt találják.
(https://www.vodafone.hu/jovairas;jsessionid=7QLKRJGdkTQVmJ2GLGRrgTkyZHb9wvPmxvf1LqspKgkTQQcnBvNP?p_p_id=FormCreator_WAR_FormCreator&p_p_lifecycle=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-2&p_p_col_count=1)

A feltöltőkártyás ügyfeleknek a Vodafone április 15-ig tölti fel az egyenlegét az átvállalt összeggel, míg a számlás előfizetők következő számlájukon láthatják majd a jóváírást. A cég a regisztráció és ellenőrzés után SMS-ben is tájékoztatást küld a kompenzáció pontos összegéről.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 25. 08:34, hétfő | Helyi

Országos Könyvtári Napok a Huszár Gál Városi Könyvtárban

A Huszár Gál Városi Könyvtár idén is csatlakozik az Országos Könyvtári Napok programsorozathoz, aminek keretében október első hetében különböző programokkal, előadásokkal várja látogatóit.

2023. Szeptember 19. 11:38, kedd | Helyi

550 doboz cigarettát talált Jázmin

550 doboz különféle márkájú, magyar zárjegy nélküli cigarettát szimatolt ki Jázmin, a a NAV négylábú munkatársa.

2023. Szeptember 14. 08:20, csütörtök | Helyi

Szeptember 15-ig kell befizetni a gépjárműadó második részletét

A gépjárműadó második részletét szeptember 15-éig kell befizetni a 410-es adónemhez tartozó, NAV Belföldi gépjárműadó bevételi számlára.

2023. Augusztus 01. 08:58, kedd | Helyi

88 szabálytalankodó egy nap alatt

Lakossági jelzések alapján tartottak közlekedési akciót a rendőrök július 28-án Mosonmagyaróváron és a környező településeken. Egy nap alatt 88 szabálytalan autóssal szemben intézkedtek a rendőrök.