Városlista
2021. április 14, szerda - Tibor

Hírek

2020. November 19. 16:41, csütörtök | Helyi

Átadták a szociális munka napi díjakat

Átadták a szociális munka napi díjakat

A szociális munka napja november 12-e, azonban az idei évben, a koronavírus járvány miatt elmaradt a városi ünnepség.

Ennek ellenére is odaítélték a városi elismeréseket, azon személyeknek, akik kiemelkedő tevékenységet nyújtanak a szociális területén. A díjakat szűk körben, november 19-én adták át a Polgármesteri Hivatal dísztermében.

25 éve kimagasló szakmai hozzáértéssel, empátiával végzett gyógyító munkája, a szociális jellegű beteggondozásban, ápolásban való kiemelkedő részvétele méltatásaként, elkötelezettségének eredményeként létrejött Hospice-ház megalapításának elismeréseként, a Mosonmagyaróvár Város Kiváló Szociális Dolgozója díjat Dr. Bodnár Mária belgyógyász, hematológus főorvosnak ítélték oda, aki nem tudott részt venni az eseményen.

Önkéntes Szociális Munkáért elismerő oklevelet vehetett át Varga József, a Mosonmagyaróvári Nagycsaládosok Életfa Egyesület titkára, Vargáné Gyimesi Ildikó az egyesület munkabizottsági tagja, illetve Őri Laura.

Szintén elismerő oklevéllel jutalmazták Kuti Sándor, az Újjáéledés Alapítvány kuratóriumi elnökének munkáját, aki nem tudott részt venni az átadáson. A díjazottakat Dr. Árvay István köszöntötte.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 13. 09:43, kedd | Helyi

Még két napig várja a NAV az SMS-eket

Akinek nincsen ügyfélkapu-regisztrációja, idén is kérnie kell a tervezete postázását, ha szeretné papíralapon megkapni.

2021. Április 13. 09:31, kedd | Helyi

Így viszonyulnak a magyarok a magasabb üzemanyagárakhoz

A tavalyi év azonos időszakához képest jóval többet kell fizetni a tankolásért Magyarországon. Az Alapjarat.hu kérdőívét több mint 300 ember töltötte ki, hogy rájuk miként hatnak a növekedések.

2021. Április 09. 09:29, péntek | Helyi

Lopások és kifosztások miatt kell felelnie

Hét bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják a mosonmagyaróvári nyomozók azt a 46 éves szlovák férfit, akit nemzetközi elfogatóparancs alapján fogtak el az osztrák hatóságok.

2021. Április 08. 16:25, csütörtök | Helyi

Megszűnik a 22 eurós áfamentességi értékhatár

Az Európai Unióban megszűnik az unión kívülről érkező 22 euró alatti áruk áfamentessége július 1-jétől, 150 eurós értékig azonban a termékek behozatala továbbra is vámmentes marad.