Városlista
2020. november 25, szerda - Katalin

Hírek

2020. November 19. 16:41, csütörtök | Helyi

Átadták a szociális munka napi díjakat

Átadták a szociális munka napi díjakat

A szociális munka napja november 12-e, azonban az idei évben, a koronavírus járvány miatt elmaradt a városi ünnepség.

Ennek ellenére is odaítélték a városi elismeréseket, azon személyeknek, akik kiemelkedő tevékenységet nyújtanak a szociális területén. A díjakat szűk körben, november 19-én adták át a Polgármesteri Hivatal dísztermében.

25 éve kimagasló szakmai hozzáértéssel, empátiával végzett gyógyító munkája, a szociális jellegű beteggondozásban, ápolásban való kiemelkedő részvétele méltatásaként, elkötelezettségének eredményeként létrejött Hospice-ház megalapításának elismeréseként, a Mosonmagyaróvár Város Kiváló Szociális Dolgozója díjat Dr. Bodnár Mária belgyógyász, hematológus főorvosnak ítélték oda, aki nem tudott részt venni az eseményen.

Önkéntes Szociális Munkáért elismerő oklevelet vehetett át Varga József, a Mosonmagyaróvári Nagycsaládosok Életfa Egyesület titkára, Vargáné Gyimesi Ildikó az egyesület munkabizottsági tagja, illetve Őri Laura.

Szintén elismerő oklevéllel jutalmazták Kuti Sándor, az Újjáéledés Alapítvány kuratóriumi elnökének munkáját, aki nem tudott részt venni az átadáson. A díjazottakat Dr. Árvay István köszöntötte.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 25. 14:04, szerda | Helyi

Hídlezárás és aszfaltozás a Kálnoki úton

Marási, aszfaltozási munkákat végez a Városüzemeltető és Fenntartó Kft. az Aranyossziget út és a Rév utca közötti szakaszon.

2020. November 24. 09:30, kedd | Helyi

Pozitív lett a drogteszt, kábítószert találtak az autóban a rendőrök

Hétfő éjjel ellenőriztek a rendőrök egy autóst és utasát Mosonmagyaróváron, akiknél kábítószergyanús anyagokat találtak.

2020. November 24. 09:28, kedd | Helyi

Digitális oktatásra áll át a Móra iskola

Digitális oktatásra állt át a Móra-iskola, tíz napig csak az első és második évfolyam járhat iskolába.

2020. November 20. 07:51, péntek | Helyi

Megkezdődtek a szabadtéri színpad építési munkálatai

Elkezdődtek a munkálatok a Várnál, már építik a leendő színpad mögötti kiszolgáló épületet. A szabadtéri színpadra CLLD pályázaton nyert 50 millió forintot az Óvári Gazdászok Szövetsége.