Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2015. Április 10. 00:00, péntek | Helyi
Forrás: saját

Boldog családot mindenkinek!

Boldog családot mindenkinek!

Érdekes előadások, önismereti tesztek, játékok, útmutatók áprilisi \\\"Mutass Utat!\\\" rendezvényünkön! Időpont: április 11. szombat 15.00. A rendezvény ingyenes!

A húsvét utáni első hétvégén a következő témákkal foglalkozunk:

Bősi Éva előadása:

Felvett és tanult szerepek a családban

Melyik az igazi énünk?

Önismereti tesztek, játékok - interaktív előadás

Bosveld Gyöngyi előadása:

Tündér a modern családban...

avagy: ... kívánhatsz kettőt...

Változtass két dolgon és boldogabb lesz az életed!

Az előadások után a Thermal Étterem egy különleges családi vacsorával kedveskedik a résztvevőknek - gyermekmenüvel is, kedvezményes áron.

Az előadás alatt a gyermekekkel külön teremben tudunk foglalkozni - rajzolás, festés, stb. 5 éves kor felett.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Időpont: 2015. április 11. szombat 15.00
Helyszín: Thermal Étterem, Mosonmagyaróvár Kolbai u. 10.

Thermal Étterem ajánlata: Egy különleges családi vacsora a harmónia jegyében (lent).


Jelentkezés: az InfoMosonmagyaróvár Facebook oldalán vagy az info@infomovar.hu e-mail címen!

Bemutatjuk előadóinkat:


Bősi Éva parapszichológus, egészségfejlesztő, szociálpedagógus


"Aki sorsát maga kívánja irányítani, ismernie kell önmagát: lelkialkatát, ítélőképességét, tehetségét, hajlamait. Nem lehet ura sorsának az, ki önmagát nem ismeri." TATIOSZ
Amikor megszületünk, mindannyian hibátlan, tiszta gyémántként jövünk a világra. Az idő múlásával azonban ezt a természetes ragyogást a sok kudarc, megfelelés, megpróbáltatás, napi kihívás befedi. Felnőttként a többrétegű héjat, megkövesedett páncélként hordozzuk magunk körül, mint egy védőburkot. Később már elhisszük, hogy az mi vagyunk és ezt mutatjuk a külvilág felé. Majd rácsodálkozunk, hogy ez a kép senkinek sem tetszik. Nem érezzük jól magunkat a bőrünkben.
Amikor az élet ébresztő erejű eseményeket produkál, betegség, depresszió, kilátástalanság stb. és feltesszük magunknak a kérdéseinket- Ki vagyok én ? Merre van a kivezető út?
Ekkor van lehetőségünk kilépni a páncélunkból, egy teljesebb élet felé!
Ehhez nyújtok segítséget a hozzám fordulóknak.


Bosveld Gyöngyi nemzetközi üzleti együttműködési tanácsadó, kulturális coach és skills tréner


Eredetileg tanár vagyok, tanárként is dolgoztam itthon, de engem is utolért a munkanélküliség az iskolák összevonása miatt. Ezért újra kellett kezdenem s egy teljesen más irányba vettem az utam.
Egy holland cégnél operátorként kezdtem dolgozni, majd minőségügyi ellenőrként folytattam. Részt vettem a termelési tervezésen a beszerzési osztály vezetőjeként, később az értékesítési osztály vezetőjeként. Logisztikai menedzserként egy rendkívüli „task force” csoport vezetőjeként és számos oktatást, tréninget tartottam cégen belül és kívül. Mindezen idő alatt számtalan nemzetiséggel dolgozhattam együtt megismerve és elsajátítva a különböző munkamódszereket és morálokat. (pl. angol, német, holland, belga, francia, osztrák, cseh,dán, lengyel, japán, kínai, amerikai, mexikói, thaiföldi, stb.)
Tartok tréningeket, business coachingot amennyiben arra van igény. Sőt külföldi üzletembereknek is segítséget tudok nyújtani üzleti tevékenységük indításában illetve országunk és kultúránk megismerésében.
Hollandiában 10 évet töltöttem el, ahol abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy részt vehettem a nyugat-európai üzleti élet mindennapjaiban, mint interkulturális coach.
15 év nemzetközi szakmai tapasztalat alapján mondhatom, hogy egyik kultúrára sem húzható rá, hogy csakis az az üdvözítő út, vagy megoldás. Nem arról van szó, hogy mi rossz, vagy jó, hanem arról, hogy hogyan tudjuk úgy összehangolni ezeket az eltéréseket, hogy az a lehető legeredményesebb, és legharmonikusabb eredményt hozza.

A Thermal Étterem ajánlata erre a különleges estére:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.