Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2011. Szeptember 14. 13:00, szerda | Helyi

Amit (lehet, hogy) még Olvasóink sem tudtak a Bernáth Cukrászdáról...

Amit (lehet, hogy) még Olvasóink sem tudtak a Bernáth Cukrászdáról...

Minőségi cukrásztermékek egyenesen a gyártótól!

1990-ben egyszemélyes cukrászüzemként indult a vállalkozás. Ma már családi vállalkozássá alakult. A közel 300 m2-es üzemben 14 ember dolgozik Máriakálnokon.

Készítünk esküvőkre tortákat, süteményeket, sajtosokat, mindent a megrendelő igénye szerint. Viszonteladókat is kiszolgálunk és egyéni rendeléseket egyéni elképzeléssel is készítünk. Pl.: különböző figurás torták (fúrógép, hangszer, leveses fazék stb.)

InfóMóvár:Mitől váltak igazán különlegessé a Bernáth Cukrászüzem süteményei?

Bernáth Marika (Benráth Cukrászüzem tulajdonosa): Ezt lehet, hogy inkább az évek óta visszatérő vásárlóinktól kellene megkérdezni. Az azonban biztos, hogy minden egyes szeletet a legjobb tudásunk szerint készítünk. Vállalkozásunk legfőbb védjegye a minőség! Ezt bizonyítják elért eredményeink, díjaink is:

1986 - Gasztronómiai bemutató Győr

1990 - Mesterlevél Budapest

1995 - Séf Gasztronómiai Oklevél

2005 - Aranykoszorús Mester Oklevél - Ipartestületi Díj

Ezen kívül tanulóink is rendszeresen hoznak el díjakat és okleveleket a különböző versenyeken - 2003 bronz fokozat, 1997 és 2008 aranyfokozat!

Bernáth Cukrászüzem - Online is!

www.bernathcukraszuzem.hu

Honlapunkat is megpróbáltuk úgy elkészíteni, hogy Vevőink otthon is kényelmesen tudjanak válogatni kínálatunkból. Naponta több, mint ötven féle süteménnyel várjuk kedves vendégeinket. Ezek között megtalálhatóak mind a hagyományos, mind a saját recept alapján készült házi jellegű sütemények.

Édes és sós süteményeink fotói egyenként is megtekinthetőek itt:

http://www.bernathcukraszuzem.hu/bernath_cukraszda_011.htm

Facebook profil oldalunk folyamatos fejlesztés és tartalom feltöltés alatt áll, hiszen ez alapkövetelmény és elvárás is a közösségi oldalon bennünket követők felől. Ezért érdemes többször is ellátogatni ide vagy pedig feliratkozni, mert érdekesebbnél érdekesebb recepteket is megosztunk olvasóink között.

Vásároljon Ön is minőségi cukrásztermékeket egyenesen a gyártótól!

Elérhetőségek:

Bernáth Cukrászüzem Bernáth Cukrászda

Máriakálnok, Templom u. 35. Mosonmagyaróvár, Kórház u. 34.

Tel.: 96/214-483 Tel.: 96/203-396

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.