Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Május 17. 20:31, kedd | PR

Amikor életre kel a Dunapart...

Amikor életre kel a Dunapart...

Halásziban jártunk a Dunasétányon. Megosztunk pár érdekességet, hogy más is kedvet kapjon egy hétvégi, családi kirándulásra. Megéri!

Ehhez a kiránduláshoz kalauzunk is volt: Szombath Tibor, a Party Csárda házigazdája. Nem véletlen tehát, hogy a Csárdában kezdtük a napunkat.

A csárda, jellegéből és elhelyezkedéséből fakadóan - a Mosoni Duna partján fekszik - kitűnő lehetőséget nyújt a családi kikapcsolódáshoz: szabadstrand, játszótér a gyerekeknek és nem utolsó sorban a víz szerelmeseinek. Egy helyen, koncentráltan megtalálható minden: vízpart, kikötőhely, kemping, solyapálya / ahol a kishajókat le lehet rakni.

A vízi jármű kölcsönzőben csónak, kajak, motorcsónak, kenuk, fateknők reggel 8 órától estig bérelhetők. Vízisport-bolt hajózási felszerelésekkel, kemping és strand cikkekkel.

Külön nagyszabású rendezvényt nem tervezünk - mondja Tibor, - de minden hétvégén sütünk-főzünk szabadtéri kemencéinkben, parázson egészben sült halakat, nyársakat kínálunk a Kedves Vendégnek. Él a csárdát övező teljes Dunapart, melyhez élőzene nyújt feledhetetlen pillanatokat.

A Csárda erőssége, specialitása a halétel. Megtalálható az étlapon a Szigetközben fellelhető valamennyi halfajta. Specialitás a Szigetközi fokhagymás kopogós keszeg, halnyárs, harcsa " Orly " módra sörtészta-bundában, a mandulás fogasfilé fahéjas gyümölcsökkel. A belsőségek teljes kínálata : böllérmáj, vese velővel, szalontüdő, pacalpörkölt. Összesen 50 féle étel mely a magyaros csárdaízek világát tükrözik.

Két kis sétahajóval is rendelkezünk: 12 és 10 személyesek és reggel 8 órától este 20 óráig közlekednek. Nincs kötött menetidejük, elsősorban a vendég idő és egyéb igényeihez igazodik. Népszerű a családi túra, mely 5 főig fél órás intervallumban közlekedik s mindösszesen 5.000 Ft-ba kerül. Számtalan egyéb extra sétahajó ajánlatunk van, mely ahonlapunkon megtalálható.

http://www.partyszabadido.hu/szigetkoz.asp

A kishajók tető és oldalponyvázottak, emiatt rosszabb időjárási körülmények között is közlekednek. Színesítjük a programot hajó és lovaskocsi kombinálásával.

A csárdában és a kiegészítő szolgáltatási helyeken pl. szobák, kemping, büfék elfogadjuk az üdülési csekket s azon túl valamennyi étkezési és melegétel utalványt.

Reméljük, sikerült kedvet csinálni egy jó kis hátvági programhoz!

Kellemes Szórakozást kívánunk!

a szerk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:32, péntek | PR

Mire érdemes figyelni egy kiadó üzlethelyiség bérlésekor?

Bizonyos vállalkozások számára az üzlethelyiségek abszolút alapvető szükségletet jelentenek, hiszen azokon keresztül van lehetőségük termékeik vagy szolgáltatásaik értékesítésére.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.