Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Február 05. 14:55, vasárnap | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Amikor a 12 éves felfedezett tehetségeket szemléz...

Amikor a 12 éves felfedezett tehetségeket szemléz...

Patai Annácska még csak 12 éves, de már most határozottan megvetette lábát a hazai zenei élet palettáján, és a jelek szerint mindent el is követ, hogy meghatározó tényező maradjon.

A napokban ugyanis elkészült második saját dala is, amelyhez rövidesen klipet is forgat. Anna a munkálatokhoz rajongói segítségét is kéri. Táncosokat keres, akiket Király Viktorral és barátnőjével válogat majd be a produkcióba.

- Az új dalomat már felénekeltem, és hamarosan teljesen elkészülünk vele. Éppen ezért felhívást intéztem a Facebook-oldalamon, valamint a Megasztár hivatalos oldalán is azokhoz a korombeli csajszikhoz és srácokhoz, akik kedvelnek engem, hogy jöjjenek el egy válogatóra és mutassák meg tánctudásukat. A döntésben segít majd nekem Király Viktor és barátnője is, így biztos, hogy a legjobbak kerülnek majd be a készülő klipembe - mesélte az Új Ásznak boldogan Patai Anna.

Címkék: megasztár, Patai Anna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.