Városlista
2021. április 22, csütörtök - Csilla

Hírek

2021. Április 01. 08:13, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Aknába engedte le az olajat a kamionos

Aknába engedte le az olajat a kamionos

Egy ukrán kamionsofőr, a szabadban lévő aknába, mintegy 160 liter olajat engedett, mivel a mérőállomáson túlsúlyt állapítottak meg nála.

A napokban érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy az M1-es autópályán, a tengesúlymérő állomás közelében egy kamionos olajat engedett le a szabadba a szállítmányából.

A mérőállomáson egy lengyel rendszámú kamionnál túlsúlyt állapítottak meg, ezért nem folytathatta útját. Az ukrán férfi a kamionnal félreállva egy aknába, megközelítőleg 160 liter bázisolajat engedett le, ahonnan az az ülepítőbe jutott. A katasztrófavédelem munkatársai a szabálytalanul kiengedett szennyező anyagot kiszivattyúzták az aknából, így megelőzve, hogy azt az eső kimosva a környezetet károsítsa.

Az ukrán sofőrt a rendőrök a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 37 éves férfit.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 22. 11:19, csütörtök | Helyi

Kerékpárokat gyűjt a Rotary Club a házi gondozóknak

A Rotary Club Mosonmagyaróvár kerékpárokat gyűjt a városban dolgozó idősek, illetve betegek ellátását végző ápolóknak, gondozóknak, hogy megkönnyítsék a napi munkájukat.

2021. Április 21. 15:36, szerda | Helyi

Lámpás csomópont épül a város kritikus kereszteződésében

Több csomópont is megújul a jövőben, aminek célja, hogy megkönnyítsék a város közlekedését. A Cserháti utca és Malomszer kereszteződésében, mintegy 80 millió forintból jelzőlámpás csomópontot építenek még az idei évben.

2021. Április 20. 11:19, kedd | Helyi

Több mint négymillió forint értékű hamis ruhát találtak a pénzügyőrök

Hegyeshalomnál ellenőrizték a pénzügyőrök azt a kamiont, amiben több mint négymillió forint értékű hamis ruházati terméket találtak.

2021. Április 16. 16:24, péntek | Helyi

Féltékenységből verte meg barátnőjét

A napokban érkezett bejelentés arról a rendőrségre, hogy volt barátja súlyosan bántalmazta a fiatal nőt.