Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. December 18. 21:00, péntek | Helyi
Forrás: Sziluett Mozgásstúdió

Ajándékozz egészséget szeretteidnek, a Sziluett Mozgásstúdió segítségével!

Ajándékozz egészséget szeretteidnek, a Sziluett Mozgásstúdió segítségével!

Elérkezett végre a várva várt december. Az év utolsó hónapja és vele az év talán legnagyobb ünnepe, a Karácsony...

Az ünnep előtti heteket a készülődés, a rohanás, a sütés-főzés jellemzi, és ilyenkor kevesebb idő jut a rendszeres testmozgásra, az ünnepek alatt pedig a finom falatokból, ételből, italból is többet megengedünk magunknak.

A plusz kalóriák persze gyorsan megjelennek az alakunkon is…
Hogyan tudunk ezen változtatni?

Hogyan lehet ez az idei karácsony egy kicsit más, mint a többi?
Egyetlen helyes válasz létezik: a SPORT!


Gondoljuk csak végig a sportolás előnyeit:

  • A sport segít kikapcsolni,
  • oldja a stresszt,
  • karcsúbb és jobb lesz tőle az alakunk :-)
  • jobb lesz a közérzetünk,
  • fittebbek leszünk,
  • és sokkal többet bírunk testileg és lelkileg egyaránt.

Valljuk be, ez azért nagy segítség abban, hogy a karácsony előtti rohanást túléljük.

A mosonmagyaróvári Sziluett Mozgásstúdióban feltöltődhetsz energiával, kikapcsolódhatsz, levezetheted az elmúlt év során összegyűjtött és az ünnepi készülődéssel tovább fokozott stresszt.


A Sziluett által ajánlott sportok között egészen biztosan megtalálod a Neked megfelelőt, amiből profitál tested, lelked, és persze a családod is, hiszen egy kisimult, életvidám, NŐT kapnak vissza!


Idén az ajándékozásban is segítünk! Lepd meg szeretteidet, barátaidat, vagy éppen saját magadat a Sziluett Karácsonyi Ajándék Bérletek valamelyikével, melyekkel csoportos foglalkozásokon, Aviva tanfolyamon, vagy személyi edzésen vehet részt a bérlet tulajdonosa.

Ajándék Bérleteinket december 17-től 22-ig különösen kedvezményes áron szerezheted be a Sziluett Mozgásstúdióban!

Ez alatt a hat nap alatt az

  • 1 alkalomra szóló személyi edzés bérletet 3000 Ft
  • 3 alkalomra szóló személyi edzés bérletet 9000 Ft
  • 5 alkalomra szóló csoportos bérletet 4000 Ft
  • 10 alkalomra szóló csoportos bérletet 8000 Ft
  • Aviva tanfolyamra szóló utalványt 9000 Ft

kedvezményes áron vásárolhatod meg.

A személyi edzés egyik legnagyobb előnye, hogy igazán hatékonyan segít megvalósítani azt az elképzelést, amit az emberek többsége csak magában őrizget egy formás alakról, aki ideális esetben saját maga lenne, illetve lehetne. Ez a fajta edzés hozzásegít ahhoz, hogy megismerd a saját szervezetedet, fizikai terhelhetőségedet és személyiségedet is, hiszen az alakformálás minden esetben egy belső, lelki átformálással is együtt jár.

A csoportos edzés egyik legnagyobb előnye, hogy nem egyedül kell végig csinálnod a gyakorlatokat, így a jó hangulat is garantált! J

Az Aviva tanfolyamot azoknak a NŐKNEK ajánlom, akik valamilyen hormonális problémával küzdenek. Ha menstruációval kapcsolatos problémáid vannak, ha súlytöbblettől szenvedsz, ha változókori tüneteid vannak, ha nem vagy fogamzóképes, bár nincs semmi szervi oka, abban az esetben az Avivát tudom neked ajánlani.

A bérleteknek köszönhetően a karácsonyi és szilveszteri asztal mellett is lelkiismeret-furdalás nélkül hódolhatsz a kulináris élvezeteknek, hiszen a kezedben a lehetőség arra, hogy mindent ledolgozz a Sziluett Mozgásstúdióban!

Ha vezekelni szeretnél a karácsonyi „bűnözések” miatt, gyere el december 29-én kedden a csíkos falak közé, egyedi órarend szerint várunk!

Elmúlt a nyár, de ne felejtsd, hogy lesz jövőre is! Ne hagyd az utolsó pillanatra a tested formálását! Szólj a férjednek, barátodnak, szüleidnek, hogy te csakis Sziluett bérletet szeretnél karácsonyra!

Neked is jogod van a fizikai tökéletességhez!

Sziluett Mozgásstúdió - 9200 Mosonmagyaróvár, Mély u. 7.
Varga Lászlóné Ági +36 30 93 96 906
www.sziluettstudio.hu ; info@sziluettstudio.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.