Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2013. November 11. 21:17, hétfő | Helyi
Forrás: Oxygen Media

Adomány a levéli óvodának

Adomány a levéli óvodának

Együtt dolgoztak a Levélfalvi Manók Óvoda munkatársai és a Provident Zrt. önkéntesei az intézmény udvarának rendbetételén, hiszen egy 125 ezer forintos felajánlást kaptak a pénzintézménytől.

2011-ben az óvoda felújítása és bővítése miatt, eltávolították az urdvarról azt a mászóvárat, ami nagy sikernek örvendett a gyerekek körében. Azóta sem lehetőség, sem anyagi fedezet nem volt, hogy ezt a játékok visszahelyezzék. A pénzintézet általán felajánlott 125 ezer forintból most sikerült a mászókát az udvaron elhelyezni, szép, felújított állapotban, amihez az önkéntesek nagy mértékben hozzá járultak.

Az egész napos tevékenykedés alatt több kerti játék is megújult, az udvar pedig rendezett körülmények között fogadta a gyerekeket hétfő reggel. Az óvodák nehéz anyagi körülményei miatt, minden segítségnek örülnek az ott dolgozók, főleg akkor, ha még fizikai segítséget is felajánlanak a támogatók - mondta el Kovácsné Varga Éva, a levéli óvoda vezetője.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.