Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2010. Január 18. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: mosonmagyarovar.hu

Ablakcentrum jubileum

Ablakcentrum jubileum

Egy jó gazdasági ötlet kincseket ér, de még ennél is nagyobb érték, ha az arra alapított céget vezetői és munkatársai sikerre viszik. A mosonmagyaróvári és győri telephellyel rendelkező, 80 családnak megélhetést biztosító Ablakcentr

A jubileumi ünnepségen Szabó Miklós polgármester elismerő oklevelet adott át Prohászka Rajmundnak, a kft. ügyvezetőjének.

 

Fotó: Matusz Károly

 

A nyílászáró gyártásra és beszerelésre létrehozott Ablakcentrum Kft. az elmúlt 20 évben megélte a műanyagablak gyártás mennyiségi felfutását, fejlődési lépcsőit a piaci igények hullámzását. A győri cég a magas műszaki színvonal biztosítása érdekében technikailag jól felszerelt gyártóüzemet és gyakorlott szerelőgárdát hozott össze az évek alatt. A piaci igények változására, és a komplett energiatakarékossági felújítási programhoz alkalmazkodva ma már nem csak ablakokat gyárt és épít be, hanem fővállalkozóként a legnagyobb társasházak komplex energetikai felújítására vállalkozik.

 

Az összetett feladat széleskörű műszaki gondolkodást, magas szintű szervezőmunkát, naprakész pénzügyi finanszírozási koncepciót, valamint magasan képzett és elkötelezett szakembergárdát követel meg a cégtől. Az Ablakcentrum Kft. döntően saját nevelésű vezető és műszaki csapatot alakított ki az évek során: a munkatársak mintegy negyede felsőfokú végzettségű, a csapat több mint 45 százaléka már 15 éve együtt dolgozik.

 

Ennek köszönhető, hogy az Ablakcentrum a termékfejlesztésben is erős. Munkatársai olyan nyílászárókat készítenek, melyek az európai piacon is kiváló termékeknek számítanak, nem véletlen, hogy az Ablakcentrum termékeinek már négyszer ítélték oda a Magyar Termék Nagydíjat és produktumaik az elsők között nyerték el a Kiváló Építési Termék minősítést. Az Ablakcentrum nyílászárói eljutottak Ausztriába, Svájcba, Németországba és Angliába is. A piaci változások, így a gazdasági válság is mindig új kihívást jelentenek számukra. Az Ablakcentrum Kft. fejlesztéssel válaszol a nehéz gazdasági helyzetre: bővítette tevékenységi körét, és megkezdte az alumíniumból készült nyílászáró szerkezetek gyártását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.