Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2011. Február 20. 12:49, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

A Krúdy-iskola eminense a Barátok közt tévésorozat győri tinisztárja

A Krúdy-iskola eminense a Barátok közt tévésorozat győri tinisztárja

Nemcsak a sorozatban, de a magánéletben is jól tanul Nyári Diá­na. A Barátok közt tini szépsége a győrihttp://openhouse.hu Krúdy Gyula Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola egyik legjobb nebulója. Tavaly osztályelső volt,

Tizedikes vagyok. A történelem, a magyar, az angol és a matek a kedvencem. Ezekből ötös vagyok. A gazdasági tantárgyakat azonban nem nagyon szeretem - mondta Diána. - Egy-két négyesem lesz félévkor, de az év végére megpróbálom ezeket is kijavítani.

A vonaton és a forgatási szünetekben is majdnem mindig tanulok. A fiatal színészpalánta a hétközi felvétel előtt is szorgosan tanult. Amíg a többiek a forgatásra készülődtek, ő az aulában angolt magolt és matekozott. - Hétfőnként nem forgatunk. Ezeken a napokon mindig bemegyek az órákra - magyarázta Diána, hozzátéve: ha ideje engedi, akkor a hét egyéb napjain is beül az iskolapadba a társai közé.

(Blikk.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.