Városlista
2020. augusztus 10, hétfő - Lörinc

Hírek

2012. Április 11. 07:23, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

A világ legszebb női lábai

A világ legszebb női lábai

A nők szerint Elle Macphersonnak van a legjobb lába a világon. Sokan lemondanának még a szexről is, ha hasonlíthatnának rá.

A férfiakat gyakran megkérdezik, hogy kit tartanak a legszebb nőnek, vagy mit gondolnak például arról, hogy kié a világ legformásabb feneke. Ezúttal azonban nem őket, hanem a nőket faggatták ki azzal kapcsolatban, hogy kinek van a legszebb lába a világon, a válaszadók pedig Elle Macphersont hozták ki győztesnek, így mostantól hivatalosan is az ő lábát irigylik a legtöbben. Az eredmény persze annyira nem meglepő, hiszen a szupermodellt szokás egyszerűen csak "a testnek" is nevezni, de az azért komoly fegyvertény, hogy Macpherson még 48 évesen is maga mögé tudta utasítani fiatalabb kolléganőit.

A megkérdezett nők egyébként azt is bevallották, hogy akár komoly árat is hajlandóak lennének fizetni, ha olyan lábaik lehetnének, mint a modellnek, ezért azt is megtudakolták tőlük, hogy miről mondanának le cserébe. A toplista első helyére a gyorséttermi ételek kerültek, majd a csokoládé következik, a dobogó harmadik fokán pedig az alkohol áll, de sokan voltak olyanok, akik ezeknél meglepőbb dolgokat is nélkülöznének, ugyanis szintén rengeteg szavazatot kapott az internet, a tévézés és a mobiltelefon-használat - sőt olyanok is akadtak, akik a szextől is szívesen tartózkodnának, ha szép lábakat kapnának.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 09. 18:03, vasárnap | Bulvár

Főzzünk Robival! Csokifelfújt, meggygrillázs - VIDEÓ

Szeretitek a csokis desszerteket? Robi most egy édességet fog készíteni és közben sok érdekességet mesél a csokoládéról.

2020. Augusztus 09. 12:09, vasárnap | Bulvár

Teqvilágrekord a kánikulában - VIDEÓK + GALÉRIA

12 óra, 4 sportág, 1 fürdő és persze a Prémium Médiaválogatott elszánt tagjai. Számokban így lehetne összefoglalni a hétvégén felállított újabb világrekordot, ami a Médiaválogatott nevéhez fűződik.

2020. Augusztus 09. 08:01, vasárnap | Bulvár

Ronaldinhóék 200 ezer dollár fejében szabadulhatnak

A paraguayi ügyészség határozata szerint Ronaldinho, a brazilok korábbi klasszis labdarúgója és fivére 200 ezer dolláros büntetés befizetése nyomán elhagyhatja az országot,

2020. Augusztus 07. 14:49, péntek | Bulvár

Gyors egymásutánban forgatják a John Wick következő két részét

Jövő év elején gyors egymásutánban forgatják le a nagysikerű John Wick-filmek következő két részét - ismertette terveit csütörtökön a Lionsgate filmstúdió.