Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. November 16. 15:29, szombat | Kék hírek
Forrás: mti/Fotó: MTI/Illyés Tibor

A szurkolók szerint világszínvonalú a Puskás Aréna

A szurkolók szerint világszínvonalú a Puskás Aréna

A szurkolók egyöntetű véleménye, hogy világszínvonalú lett a Puskás Aréna, melyet pénteken a Magyarország-Uruguay barátságos labdarúgó-mérkőzéssel avattak fel.

Az új létesítményt nagyjából húsz perccel a 19 órai kezdés előtt töltötték meg a drukkerek, akik például elégedetten beszéltek a gyors beléptetésről. Az MTI tudósítói által megkérdezett emberek kivétel nélkül világszínvonalúnak nevezték a stadiont, és olyan kivételes alkalomnak tartották az avató mérkőzést, amely egyszer adatik meg egy ember életében.

"Teljesen ámulatba ejtett a Puskás Aréna. Alig hiszem el, hogy Magyarországon vagyok. Minden tökéletes, egyszerűen semmi kivetnivalót nem tudok említeni" - mondta egy kispesti fanatikus, aki külön kiemelte, hogy pihenőszoba és csocsó is a szurkolók rendelkezésére áll.

Egy másik drukker arról lelkendezett, hogy fogadóiroda is van a stadionban és büszkén mutatta, hogy a magyar válogatott sikerére ezer forintot tett fel. Mint megjegyezte, az sem baj, ha nem nyer, de a nemzeti együttes ellen sosem fogadna.

Az egyetlen kritikai észrevétel a büfét illette, mert a stadion bizonyos részein nagy sor alakult ki. Egy a legfelső, harmadik szinten helyet foglaló néző húszperces sorra panaszkodott, ugyanakkor az aréna más részein lévő szurkolók szerint legfeljebb tíz percet kellett sorban állniuk, amit elfogadhatónak tartottak.

A magyar-uruguayi avató mérkőzés 19 órakor kezdődött a szlovén Damir Skomina sípjelére, aki idén a Bajnokok Ligája döntőjét is vezette.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.