Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Február 04. 08:17, csütörtök | Helyi sport

A pécsieket fogadta az egyetemi kosárlabda csapat

A pécsieket fogadta az egyetemi kosárlabda csapat

A PTE PEAC-ot fogadta az egyetemi kosárlabdacsapat. A rájátszást érő helyeket erősen befolyásoló mérkőzésen a hazai csapat vissza tudott vágni az idegenben elszenvedett 1 pontos vereségéért.

Edzői értékelések:

Laky Tibor: "Kicsit nehezebben, kicsit nagyobb véráldozattal sikerült ma nyernünk, mint ahogy azt terveztük. Nagy volt bennünk a bizonyítási vágy, az idegenbeli egy pontos vereség után. Nagyon sajnálom a sérüléseket, gratulálok a Pécsnek és a csapatomnak a nyújtott játékhoz, megyünk tovább az úton."

Földi Sándor: "Ezt a vereséget csak magunknak köszönhetjük, mert a második félidőben elkezdtünk kapkodni és egyénieskedni, amikor elmentünk 16 ponttal, azonban ebben az időszakban a fault arány is egy kicsit szokatlan volt. Ennek ellenére gratulálok az ellenfélnek, jobbak voltak. Amikor kiesett a centerük, a többiek magukra vállalták a mérkőzést és hozták is, ügyesen játszottak."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.