Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2017. Április 07. 04:00, péntek | Helyi sport
Forrás: MKCSE

A Magyar Kupa bronzérmeséhez látogatunk

A Magyar Kupa bronzérmeséhez látogatunk

Nehéz feladat vár ma a Mosonmagyaróvári Kézilabda Clubra, hiszen a piros-kékek a Magyar Kupa friss bronzérmeséhez, a Debrecenhez látogatnak.

A hajdúságiak a hétvégén a sorozat Final Fourján vettek részt Kecskeméten, ahol előbb simán 34-14-re kikaptak a Győri Audi ETO KC-tól, majd a bronzmeccsen magabiztosan, 30-24-re verték a Dunaújvárost, így végül ők végeztek a harmadik helyen. A Loki 2011 után szerzett ismét érmet a kupában, ez pedig minden bizonnyal pozitívan doppingolja a játékosokat.

Az ősszel egyébként hazai pályán sikerült megtréfálni a DVSC-t, a korábbi debreceni tréner Varga József nyerő taktikát talált ki arra a találkozóra. A 25-24-es MKC sikerhez kellett az akkor debütáló Lakatos Rita 6 gólja, és az, hogy mindenki átlag feletti teljesítményt nyújtott. Az igazság kedvéért tegyük hozzá, hogy az októberi mérkőzésen több alapember is hiányzott Tone Tiselj gárdájából. Ettől függetlenül az óváriak történetük egyik legnagyobb sikerét aratták, és az is biztos, hogy a piros-fehéreket fűti a visszavágás lehetősége.



A két csapatot hét hely és tíz pont választja el egymástól. A Debrecen tizenkilenc egységgel a 6. helyen áll, míg a Mosonmagyaróvár eddig kilenc pontot gyűjtött, ez pedig csak a 13. helyre elég. Jó lenne meglepetést és pontot szerezni a pénteki találkozón, de legyünk őszinték: a DVSC ellen nem a Mosonmagyaróvár az esélyes. Lakatos Ritára továbbra sem számíthat Varga József, Dombi Luca azonban már ott lesz a pályán, így legalább a beállós problémák megoldódnak.

A Loki teljes kerettel és egy MK bronzzal a zsebben fogadja az MKC-t a Hódos Imre Sportcsarnokban. A mérkőzést ma 18 órakor rendezik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: