Városlista
2021. április 22, csütörtök - Csilla

Hírek

2021. Február 25. 15:03, csütörtök | Helyi
Forrás: Mosonmagyaróvári Városi Televízió

A Magyar Közút Zrt. újítja fel a körforgalom útját

A Magyar Közút Zrt. újítja fel a körforgalom útját

Idén a tervek szerint kijavítják a kátyúkat és új aszfaltot kap a Levél felőli behajtónál található körforgalom, az 1-es főúton.

A körforgalom a Magyar Közút kezelésében van. Megkeresésünkre azt írták: a tartós javításra melegaszfalttal van lehetőség, ami a behajtó ág néhány órás lezárásával és az amelletti körpálya-szakasz teljes vagy részbeni lezárásával hajtható végre. Ahhoz, hogy javíthassák a hibákat, meg kell tervezni és ki kell építeni a munkavégzés alatti ideiglenes forgalomtechnikai jelzésendszert és ki kell jelölni a lehetséges terelőutakat, figyelemmel a közeli nagyáruház parkolójába és a buszpályaudvarra menő forgalom igényeire. A hosszú távú megoldás a körforgalom teljes felújítása lenne, ez azonban körülbelül 20 millió forintba kerülne. A Magyar Közút a teljes felújításig a közlekedők türelmét kéri.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 22. 11:19, csütörtök | Helyi

Kerékpárokat gyűjt a Rotary Club a házi gondozóknak

A Rotary Club Mosonmagyaróvár kerékpárokat gyűjt a városban dolgozó idősek, illetve betegek ellátását végző ápolóknak, gondozóknak, hogy megkönnyítsék a napi munkájukat.

2021. Április 21. 15:36, szerda | Helyi

Lámpás csomópont épül a város kritikus kereszteződésében

Több csomópont is megújul a jövőben, aminek célja, hogy megkönnyítsék a város közlekedését. A Cserháti utca és Malomszer kereszteződésében, mintegy 80 millió forintból jelzőlámpás csomópontot építenek még az idei évben.

2021. Április 20. 11:19, kedd | Helyi

Több mint négymillió forint értékű hamis ruhát találtak a pénzügyőrök

Hegyeshalomnál ellenőrizték a pénzügyőrök azt a kamiont, amiben több mint négymillió forint értékű hamis ruházati terméket találtak.

2021. Április 16. 16:24, péntek | Helyi

Féltékenységből verte meg barátnőjét

A napokban érkezett bejelentés arról a rendőrségre, hogy volt barátja súlyosan bántalmazta a fiatal nőt.