Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2016. Március 11. 17:52, péntek | Helyi
Forrás: MTI

A hosszú hétvége időjárása

A hosszú hétvége időjárása

A következő napokban többször megerősödik a szél, helyenként záporok, március 15-én a hegyekben hózápor is lehet. Ezzel együtt viszont az ünnepi hosszú hétvégén egyre több napsütésre lehet számítani.

Pénteken az ország nagy részén túlnyomóan borult időre lehet számítani, de északkeleten, északon szakadozottabb, vékonyabb lesz a felhőzet, több-kevesebb napsütés is lehet. Főként délen és nyugaton fordul majd elő elszórtan eső, zápor, északkeleten, északon számottevő csapadék nem valószínű. Többfelé megélénkül, helyenként megerősödik a szél, a Nyugat-Dunántúlon viharos széllökések is lehetnek. A leghidegebb órákban 2-7 fok lehet. A maximumhőmérséklet általában 9-14 Celsius-fok között alakul, de a nyugati határnál hűvösebb lesz.
Szombaton sok lesz a felhő, de napközben egyre hosszabb napos időszakok lesznek. Szórványosan alakulhat ki eső, zápor. A legalacsonyabb hőmérséklet 2-7, legmagasabb hőmérséklet 8-13 fok között alakul.
Vasárnap napos idő várható gomolyfelhőkkel. A Dunántúlon elszórtan, másutt néhol alakulhat ki eső, zápor. Többfelé erős, az Alpokalján és északkeleten viharos lehet a szél. A minimumhőmérséklet 2-7 fok között valószínű. A nappali maximumok 8-14 fok között alakulnak.
Hétfőn is nagyrészt napos idő várható, helyenként lehet zápor. Emellett sokfelé megerősödhet a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 4, legmagasabb hőmérséklet 7-12 fok között alakul.
Kedden, március 15-én is többfelé megerősödhet a szél. Emellett viszont általában többórás napsütés valószínű. Elszórtan lehet záporeső, a hegyekben akár hózápor is előfordulhat. A minimumhőmérséklet mínusz 3 és plusz 2 fok között valószínű. Napközben 6-11 fokig melegszik a levegő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.