Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. November 04. 00:00, hétfő | Helyi
Forrás: Flesch Központ

Pályaválasztási Nap Mosonmagyaróváron

Pályaválasztási Nap Mosonmagyaróváron

Nehéz kérdés? Van jódöntés! címmel idén is megrendezésre kerül a Pályaválasztási Nap Mosonmagyaróváron. Helyszín: Flesch Károly Kulturális Központ. Időpont: 2019. november 5. 9.00 – 13.00

Az interaktív beszélgetéseken keresztül mutatják be az iskolákat, a már a versenyszférában működő, valamikori diákok hitelességén keresztül láthatják a pályaválasztás előtt álló diákok lehetőségeiket, bizonyosságot kaphatnak arról, hogy VAN JÓ DÖNTÉS!

Mindezt pedig zenével teszik még kötetlenebbé a fiatalok számára. A bemutatkozások előtt és után is van módjuk körbejárni a standokat, ahol a cégekkel személyesen is tudnak ismerkedni, érdeklődni.

A program a Flesch Központban a Család és KarrierPont szervezésében valósul meg. A moderátorok az iskolák képviselői mellett kérdeznek végzett diákokat, a sikeres cégvezetőket, a városban működő ismert szakembereket, akikkel felelevenítik az iskolás élményeket, a pályaválasztás nehézségeit is.

A rendezvényen közreműködik a Late Risers zenekar.A zenekar tagjai Novicz Liza, Wisztercill Petra, Kovács Roland, Steiner Mátyás, Varga Ákos

Házigazdák: Keresztény Laura és Segesvári Zsolt mellett Bencsik Sára Boglárka és Mezei Márk a Kossuth Lajos Gimnázium diákjai.

Részletes program


Színházterem: Bemutatkozunk!
Játszik a Late Risers Zenekar

9.00 Megnyitó
Vendégünk Csiszár Péter a Flesch Károly Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, akik kérdezik Bencsik Sára Boglárka és Mezei Márk.

Játszik a Late Risers Zenekar

9.30 A Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum Haller János Általános Iskolája, Szakközépiskolája és Szakiskolája
Vendégünk Harangozóné Kovács Edina igazgatóhelyettes és Tukovics Antal, kérdezik Keresztény Laura és Bencsik Sára Boglárka

Játszik a Late Risers Zenekar

10.10 Győri Műszaki SZC Hunyadi Mátyás Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
Vendégünk Rosta Béla igazgatóhelyettes, Dubnicz Pál autószerelő mester, akik kérdezik Segesvári Zsolt és Mezei Márk. Vendégeink lesznek Bedő Patrik fodrász és Blahovits Márti pedagógus, őket Keresztény Laura és Bencsik Sára Boglárka kérdezi.

Játszik a Late Risers Zenekar

10.40 A Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum Mosonmagyaróvári Bolyai János Általános Iskolája, Informatikai és Közgazdasági Szakgimnáziuma
Vendégünk Bernáth Rita igazgató, akivel Keresztény Laura és Bencsik Sára Boglárka beszélget, Segesvári Zsolt és Mezei Márk Magyar Gáborné pedagógust faggatja. Molnár Ágnes Noéminek, a Mosonmagyaróvári Városi Televízió főszerkesztőjének Bencsik Sára Boglárka és Mezei Márk tehetik fel kérdéseiket.

Játszik a Late Risers Zenekar

11.20 Piarista Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola
Vendégünk Némethné Gyetvai Anna, igazgatóhelyettest, Benke Éva pályaválasztásért felelős pedagógust valamint Cseh Andrást Keresztény Laura és Bencsik Sára Boglárka kérdezi.

Játszik a Late Risers Zenekar

11.50 Mosonmagyaróvári Kossuth Lajos Gimnázium
Vendégünknek, Veres Mária igazgatónak és Schnitzerné Samu Tímeának a Család és Karrierpont szakmai vezetőjének Bencsik Sára Boglárka és Mezei Márk tehetik fel kérdéseiket.

Játszik a Late Risers Zenekar

12.20 Széchenyi István Egyetem Mezőgazdasági-és Élelmiszertudományi Kar
Vendégünk Dr. Zsédely Eszter oktatási dékánhelyettes, egyetemi docens, Keresztény Laura és Bencsik Sára Boglárka beszélget.

Játszik a Late Risers Zenekar

A programváltozás jogát fenntartjuk!


Bal Felső galéria:
10.00 Mosonmagyaróvári munkalehetőségek, bemutatkozik a Family Friss Kft.
10.45 Mosonmagyaróvári munkalehetőségek, bemutatkozik a Family Friss Kft.

Az intézmény területén kiállító cégek, oktatási intézmények várják standjaiknál az érdeklődőket!



Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.