Városlista
2020. július 6, hétfő - Csaba

Hírek

2019. November 04. 00:00, hétfő | Helyi
Forrás: Flesch Központ

Pályaválasztási Nap Mosonmagyaróváron

Pályaválasztási Nap Mosonmagyaróváron

Nehéz kérdés? Van jódöntés! címmel idén is megrendezésre kerül a Pályaválasztási Nap Mosonmagyaróváron. Helyszín: Flesch Károly Kulturális Központ. Időpont: 2019. november 5. 9.00 – 13.00

Az interaktív beszélgetéseken keresztül mutatják be az iskolákat, a már a versenyszférában működő, valamikori diákok hitelességén keresztül láthatják a pályaválasztás előtt álló diákok lehetőségeiket, bizonyosságot kaphatnak arról, hogy VAN JÓ DÖNTÉS!

Mindezt pedig zenével teszik még kötetlenebbé a fiatalok számára. A bemutatkozások előtt és után is van módjuk körbejárni a standokat, ahol a cégekkel személyesen is tudnak ismerkedni, érdeklődni.

A program a Flesch Központban a Család és KarrierPont szervezésében valósul meg. A moderátorok az iskolák képviselői mellett kérdeznek végzett diákokat, a sikeres cégvezetőket, a városban működő ismert szakembereket, akikkel felelevenítik az iskolás élményeket, a pályaválasztás nehézségeit is.

A rendezvényen közreműködik a Late Risers zenekar.A zenekar tagjai Novicz Liza, Wisztercill Petra, Kovács Roland, Steiner Mátyás, Varga Ákos

Házigazdák: Keresztény Laura és Segesvári Zsolt mellett Bencsik Sára Boglárka és Mezei Márk a Kossuth Lajos Gimnázium diákjai.

Részletes program


Színházterem: Bemutatkozunk!
Játszik a Late Risers Zenekar

9.00 Megnyitó
Vendégünk Csiszár Péter a Flesch Károly Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, akik kérdezik Bencsik Sára Boglárka és Mezei Márk.

Játszik a Late Risers Zenekar

9.30 A Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum Haller János Általános Iskolája, Szakközépiskolája és Szakiskolája
Vendégünk Harangozóné Kovács Edina igazgatóhelyettes és Tukovics Antal, kérdezik Keresztény Laura és Bencsik Sára Boglárka

Játszik a Late Risers Zenekar

10.10 Győri Műszaki SZC Hunyadi Mátyás Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
Vendégünk Rosta Béla igazgatóhelyettes, Dubnicz Pál autószerelő mester, akik kérdezik Segesvári Zsolt és Mezei Márk. Vendégeink lesznek Bedő Patrik fodrász és Blahovits Márti pedagógus, őket Keresztény Laura és Bencsik Sára Boglárka kérdezi.

Játszik a Late Risers Zenekar

10.40 A Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum Mosonmagyaróvári Bolyai János Általános Iskolája, Informatikai és Közgazdasági Szakgimnáziuma
Vendégünk Bernáth Rita igazgató, akivel Keresztény Laura és Bencsik Sára Boglárka beszélget, Segesvári Zsolt és Mezei Márk Magyar Gáborné pedagógust faggatja. Molnár Ágnes Noéminek, a Mosonmagyaróvári Városi Televízió főszerkesztőjének Bencsik Sára Boglárka és Mezei Márk tehetik fel kérdéseiket.

Játszik a Late Risers Zenekar

11.20 Piarista Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola
Vendégünk Némethné Gyetvai Anna, igazgatóhelyettest, Benke Éva pályaválasztásért felelős pedagógust valamint Cseh Andrást Keresztény Laura és Bencsik Sára Boglárka kérdezi.

Játszik a Late Risers Zenekar

11.50 Mosonmagyaróvári Kossuth Lajos Gimnázium
Vendégünknek, Veres Mária igazgatónak és Schnitzerné Samu Tímeának a Család és Karrierpont szakmai vezetőjének Bencsik Sára Boglárka és Mezei Márk tehetik fel kérdéseiket.

Játszik a Late Risers Zenekar

12.20 Széchenyi István Egyetem Mezőgazdasági-és Élelmiszertudományi Kar
Vendégünk Dr. Zsédely Eszter oktatási dékánhelyettes, egyetemi docens, Keresztény Laura és Bencsik Sára Boglárka beszélget.

Játszik a Late Risers Zenekar

A programváltozás jogát fenntartjuk!


Bal Felső galéria:
10.00 Mosonmagyaróvári munkalehetőségek, bemutatkozik a Family Friss Kft.
10.45 Mosonmagyaróvári munkalehetőségek, bemutatkozik a Family Friss Kft.

Az intézmény területén kiállító cégek, oktatási intézmények várják standjaiknál az érdeklődőket!Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 04. 14:55, szombat | Helyi

Kiütötte az MTE a Pápát

A Credobus Mosonmagyaróvár második edzőmérkőzését játszotta ezen a héten.

2020. Július 03. 12:43, péntek | Helyi

Virágosíts Mosonmagyaróvár!

Aki a virágot szereti, jelentkezzen!

2020. Július 03. 12:42, péntek | Helyi

Ismét szúnyoggyérítés Mosonmagyaróváron

Értesítés a lakosság és a méhészek részére.

2020. Július 01. 13:12, szerda | Helyi

Ebösszeírás Mosonmagyaróváron

Online is lehet intézni a bejelentést.