Városlista
2021. július 31, szombat - Oszkár

Hírek

2021. Január 12. 10:09, kedd | Helyi

Kiszemeltje visszautasította, bosszúból szeget szórt az úttestre

 Kiszemeltje visszautasította, bosszúból szeget szórt az úttestre

Közúti veszélyeztetéssel vádol egy 77 éves osztrák férfit az ügyészség, ugyanis még 2019-ben szegeket szórt az úttestre bosszúból.

A férfi egy Mosonmagyaróvárhoz közeli településen szórt ki 5-7 cm-es szegeket és csavarokat vezetés közben autójából. A bosszút pedig annak a környéken élő nőnek szólt, akinek a férfi udvarolni próbált korábban, de a nő elutasította. A mögötte jövő autósok időben észrevették a szegeket, így nem történt baleset. Azonnal hívták a rendőrséget.

Az ügyészség most közúti veszélyeztetéssel vádolja a 77 éves osztrák férfit, pénzbüntetés kiszabására tettek indítványt, valamit arra, hogy a bíróság tiltsa el a vezetéstől. Ítéletet a későbbiekben várhatóan a Mosonmagyaróvári Járásbíróság fogja meghozni.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 29. 12:58, csütörtök | Helyi

Ismét szúnyoggyérítés lesz Mosonmagyaróváron

Ismét szúnyoggyérítést végeznek a szakemberek Mosonmagyaróváron. Augusztus 2-án, hétfőn légi kémiai védekezésre, míg augusztus 3-án, kedden földi kémiai védekezésre kerül sor a napnyugta utáni időszakban.

2021. Július 29. 12:01, csütörtök | Helyi

Több betörést is köthető a nevéhez, elfogták a rendőrök a salgótarjáni férfit

A Kert utcában, betörés közben zavarták meg azt a férfit, akit aztán elfogtak a rendőrök, majd több bűncselekményt is elismert.

2021. Július 29. 08:14, csütörtök | Helyi

Idén is meghirdeti a Moson Megyei Tárlatot a Hansági Múzeum

Az idei évben is mosonmagyaróvári, vagy a járásban élő, vagy innen elszármazott képző- és iparművészek számára hirdeti meg a Moson Megyei Tárlatot a Hansági Múzeum.

2021. Július 28. 10:57, szerda | Helyi

Tanácsok a hőség idejére

Az időjárási előrejelzés szerint fokozatosan emelkedik a hőmérséklet a héten, továbbra is meleg idő várható, de területenként előfordulhatnak kisebb zivatarok,viharok is.