Városlista
2018. december 10, hétfő - Judit

Hírek

2018. Augusztus 23. 21:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Nemes Claudia

Minden héten más akció - 2 éves a Fanni Cipőbolt

Minden héten más akció - 2 éves a Fanni Cipőbolt

A 2 éves évforduló alkalomból számos kedvezménnyel kedveskedik Mosonmagyaróvár és környéki vásárlóinak a kifejezetten gyermekcipőkre szakosodott üzlet. A kedvezménysorozat egészen iskolakezdésig tart.

Márciusban számoltunk be először az online (www.fannimesecipo.hu) is elérhető gyermekcipő-áruház újdonságairól, illetve a speciális lábbelik széles választékáról.

Augusztusban különböző meglepetésekkel, meglepő kupon-párosításokkal és sok-sok jókedvvel várnak mindenkit a tulajdonosok.

Milyen kedvezményekkel várjátok a régi és az új vásárlókat? – kérdeztem Földiné Dudás Erika üzletvezetőt.

Szandálok, zárt cipők, benti cipők szerepelnek elsősorban a meglepetés-listánkon augusztusban. Érdemes lesz ez idő alatt többször is felmenni a honlapunkra, feliratkozni hírlevelünkre és benézni az üzletünkbe, mert más-más kedvezmények várhatóak az egyes felületeken. Egy kis meglepetés itt, egy kis ajándék ott. Mi így készülünk a második év megünneplésére.

Ezek szerint nem csak a helyi lakosoknak szólnak az ünnepi ajánlatok?

Azt vettük észre, hogy az utóbbi időben egyre többen használják ki az online vásárlás előnyeit a környékünkön is:

  • az édesanya körülnéz az oldalon
  • kiválasztja azt a 2-3 modellt, amit szeretne kipróbálni gyermekének
  • s már csak azt a pár kiválasztott darabot kell itt felpróbálni a kicsi lábára.

Ugyanilyen könnyebbség az is, hogy ha helyben rendel, még aznap házhoz is visszük a kiscipőt.
Az akciókat azonban nem szeretnénk leszűkíteni földrajzi határokra. Szeretnénk, ha minél többen velünk ünnepelnének!

A vásárlóknak mindenképp előny a kedvezményes vásárlás. Mivel gyermekekről van szó, fontos a kényelem és a rugalmasság is. De mit jelent számotokra ez a két év?

Nem gondoltuk volna, hogy ennyit fogunk tanulni 2 év alatt. Ma már egy kicsit másképp látjuk az üzletmenetet, más terveink és céljaink vannak, mint az üzlet nyitásakor. Azóta sok helyet kinőttünk már, jelenleg is a raktárfejlesztés az egyik legnagyobb feladatunk. De tisztán megfogalmaztuk magunknak, hova szeretnénk tovább fejlődni, és ez a cél van előttünk.

Ha egy vállalkozás fejlődik, akkor folyamatosan fejleszt, és új dolgokat vezet be. A sok változás mellett mi az, ami állandó marad?

Állandóak maradnak a bevált márkáink. Amihez mindenképpen ragaszkodunk és a későbbiekben is garantáltan megtalálható lesz nálunk

  • a Szamos
  • a D.D Step
  • éa a Richter gyermekcipők,
  • szupinált változatokban (kivéve Richter) is.

Ugyanakkor kevesebb választékban lesz elérhető a Disney-kiegészítők, párnák, táskák és egyéb ilyen jellegű termékek kínálata

A kedvezményes vásárlási lehetőségek folyamatosan elérhetőek a Fanni Cipő és Mesebolt közösségi oldalán is!


Jó vásárlást kívánunk!


Ezek érdekelhetnek még

2018. December 07. 07:22, péntek | Helyi

Legyen biztonságban Advent idején is

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya néhány tanáccsal igyekszik segíteni, hogy az ünnepi készülődés során ne váljanak bűncselekmények áldozataivá. Kérjük fogadják meg javaslatainkat!

2018. December 07. 07:00, péntek | Helyi

WHC Kft. munkatársakat keres

A WHC Kft. munkatársakat keres kiemelt bérezéssel, könnyű és nehéz fizikai munkára, több műszakos munkarendbe, hosszútávra! Pályakezdők jelentkezését is várják!

2018. December 06. 19:49, csütörtök | Helyi

Lebuktak az orvhalászok

A rendőrök orvhalászat vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt fogtak el három Mosonmagyaróvár-környéki férfit.

2018. December 06. 19:44, csütörtök | Helyi

Legyünk biztonságban advent idején is

A múlt hétvégén megkezdődött a négy héten át tartó adventi időszak. Ilyenkor a hagyományoknak megfelelően sok otthonban gyújtják meg az adventi koszorú gyertyáit.