Városlista
2018. december 15, szombat - Valér

Hírek

2018. Március 23. 18:00, péntek | Helyi
Forrás: Nemes Claudia

Fanni Cipő és Mesebolt – egy kattintásra a mai legjobb gyerekcipők - képgalériával

Fanni Cipő és Mesebolt – egy kattintásra a mai legjobb gyerekcipők - képgalériával

Lassan megérkezik a tavasz – a jó idő és a szellősebb lábbelik szezonja. Hogyan segít a megfelelő cipők kiválasztásában az országosan is ismert mosonmagyaróvári Fanni Cipő és Mesebolt?

Félcipő, vászoncipő, zárt cipő, benti cipő, kis topánka, strandcipő, szandálok és papucs. Nagyjából így lehet felsorolni az őszig tartó időszakot, ha cipővásárlásra gondolunk.

Az egészséges lábravalók helyes kiválasztásában ad hozzáértő segítséget Földiné Dudás Erika, a Fanni Cipő és Mesebolt vezetője.

Helyileg Mosonmagyaróváron (Mosonmagyaróvár, Kormos ltp. 12., 4. üzlet) üzemel a szaküzlet, de elérhető már a webáruházatok is. Külön említitek, hogy a megvásárolt áruk mellé a legnagyobb szakértelmet is adjátok. Így biztosítva a minőségi kiszolgálást és az elégedett, visszatérő vásárlókat mind a bolti, mind az online felületen. Annyi féle lábbeli van. hogyan tudjátok mindenkinek a legjobbat megtalálni?

Van egy jelmondatunk: kiváló minőségű, egészséges lábbeliket kínálunk kedvező áron. Abban segítjük vásárlóinkat, hogy nálunk mind a 3 tulajdonságot egyszerre megkapják!

  • A kiváló minőségből nem engedünk.

Ennek köszönhetően a már régóta elismert és népszerű Szamos gyermekcipők kizárólagos forgalmazói vagyunk Mosonmagyaróváron. Ezen kívül is csak a legjobb márkák „léphetnek be” üzletünkbe. Úgymint a D.D Step, a Superfit, a Ponte20 vagy épp a Richter – régi nevén Siesta.

Márkáink nemcsak a garanciális minőség, hanem az egészség védjegyei is.
Sokat foglalkozunk, és nagy hangsúlyt fektetünk a szupinált lábbelik népszerűsítésére, hiszen többszörösen bizonyított, hogy ez lehet az egyik legmegfelelőbb a kicsik lábára. Erről weboldalunkon részletesen is írunk „Mit kell tudni a szupinált gyerekcipőről? Mire való a szupinált cipő?” címmel.

Milyen jellemzői vannak a különleges kialakítású cipőknek és hány éveseknek ajánlott?

  • A szupinált cipő a gyógycipők kategóriájába sorolható, ennek ellenére az egészséges lábú gyermekeknek is ajánlott.

Fő jellemzője, hogy a kisgyermekek egyenes talpát és kissé befelé dőlő bokájukat támogassa és végig kísérje a végleges és egészséges homorú lábboltozatuk kialakulásáig. A speciális kialakítású cipók fontos szerepet játszanak a kóros elváltozások megelőzésében is. Ezért ajánljuk bátran minden kisgyermek lábára.

Hogyan tudtok segíteni azoknak a szülőknek, akik például azalatt rendelnek cipőt gyermekük számára, amíg ő alszik?

Igen, ez jellemző eset! Látjuk ezt a beérkezett rendelési időből is. Szülők vagyunk, mi sem tennénk ezt másképp! Örülünk annak, hogy az édesanyák ilyenkor gondolnak ránk, megkönnyítve ezzel számukra rengeteg nehezítő körülményt. Online vásárolni a legjobb – még cipőt is!


Hogyan zajlik a vásárlási előkészület a fannimesecipo.hu oldalán?

Először is,

  • egyenként lemérjük minden cipő belső talphosszát
  • A már cikkszámmal ellátott termékeinkről külön fotókat is készítünk és javaslatokat adunk.
  • Ezen kívül pedigonline felületeinken a további felmerülő kérdéseikre is válaszolunk.

Ezek után nem, típus,márka és méret szerint is kategorizáljuk őket. Vásárlóinknak már ezzel sem kell külön időt töltenie, mindent egy kattintásra megkap a webes felületen.

A harmadik meghatározó tényező pedig a kiszállítás kérdése. Ezzel kapcsolatban jó hír, hogy a megrendelt árutMosonmagyaróvár, Kimle, Lébény, Mosonszentmiklós és Öttevény településekre díjmentesen - a 12.00 óráig leadott rendeléseket pedig még aznap - szállítjuk. Egyéb esetben az MPL Futárszolgálat feltételeihez igazodik a vásárlás menete.

Ha egyenként méritek meg a több ezernyi cipőt, akkor ez a munkaidő valahol jelentkezik az árakban is. Jól gondolom?

Üzleteinkben az 1000 Ft-os vászoncipőtől a jó minőségű bőrcipőig minden megtalálható. Minden árkategóriában tudunk egészséges lábbelit kínálni vásárlóinknak. Ezt nem csak mi, hanem forgalmazott márkáink is garantálják – a legkisebb 17-es mérettől a legnagyobb 40-es méretig bezáróan.

Aki pedig az egészség mellett az akciókat is szereti, nekik ajánljuk hírleveleinket, vagy közösségi média-oldalunkat, ahol rögtön értesülhet a kedvezményes vásárlási feltételekről.

Üzletünk nyitva tartása:

Hétfő és Péntek: 9.00 - 13.00

Kedd, Szerda, Csütörtök: 13.00 - 17.00

Szombat: 9.00 - 12.00

Találkozzunk ott is!


https://www.facebook.com/fannicipo/

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 14. 10:34, péntek | Helyi

Bihari Kristófnak gyűjt idén az Ad Flexum Caritas csapata

Az alapítvány ma is szeretettel várja a segíteni vágyókat a Flesch Károly Kulturális Központ előtti karácsonyi vásáron.

2018. December 14. 09:45, péntek | Helyi

Ma nyitják meg hivatalosan a Mosonmagyaróvári Jégpályát

Dr. Árvay István polgármester nyitja meg hivatalosan december 14-én, 15 órai kezdettel a Mosonmagyaróvári Jégpályát.

2018. December 14. 09:35, péntek | Helyi

Az idén is meghirdeti az ünnepi tradicionális kikapcsolási moratóriumát az E.ON

Haladékot kapnak azok a lakossági ügyfelek, akiknek tartós számlatartozásuk van. Az E.ON 2018. december 14-től 2019. január 6-ig felfüggeszti a kikapcsolásokat az ünnepekre való tekintettel.

2018. December 13. 22:09, csütörtök | Helyi

Útlezárások helyszínei az idei városi szabadtéri Szilveszter alatt

Az alábbi időpontokban kerül sor az útlezárásokra: