Városlista
2022. január 21, péntek - Ágnes

Programok | Családi

Városi mikulás ünnepség

Dec. 06. Hét 14:00 -18:00
Flesch Központ | Győr-Moson-Sopron, Mosonmagyaróvár

VÁROSI MIKULÁS ÜNNEPSÉG FLESCH KÖZPONT December 5. vasárnap 14-18 óra

Sok szeretettel várjuk a gyermekeket és szüleiket Mikulás ünnepségünkre. A kikapcsolódást, a játékot és az ünnepi készülődést szabadtéren és az intézmény falain belül is biztosítjuk.
A Verkli vagy más néven kíntorna nevezetű elfeledett hangszert 14 és 16 óra között szólaltatja meg vendégművészünk.
14 óra 30 perctől áll színpadra Écsi Gyöngyi Angyal bárány című karácsonyi műsorával.
15 órától a Jégszobrászat világába csöppenünk. Egy 150 cm magas Mikulás elevenedik meg a ridegnek tűnő jégtömbből.
16 órai kezdettel Ezüstmackó címmel a Fogi Színház hozza el a gyermekeknek a várva várt Mikulás - napi színházi műsort, ezt követően a Mikulás kiosztja az ajándékcsomagokat. Az előadásra jegyeket 500 Ft-os áron válthatnak a Flesch Központ jegyirodájában november 8-tól. A színházi előadáson kívül valamennyi program ingyenesen látogatható.
Óriás fajátékok, körhinta, arcfestés és csillámtetoválás. Itt lesznek a Jégvarázs című mesefilm közkedvelt szereplői Olaf, Elsa és Anna, akik a vendégek között sétálgatnak fotózásra adva alkalmat.
A délutánt kézműves foglalkozásokkal színesítjük. Levendulalabdát, szappant készíthetnek a gyerekek, lesz csuhézás, szövés, nemezelés és nyakláncfűzés.
Kis kézműves vásárunkon apró ajándékokat is beszerezhetnek szeretteik részére.
A karácsonyi illatok és ízek sem hiányozhatnak - a Mosonmagyaróvári Veteránjármű Egyesület 2012 csapat jóvoltából Galgóczy Ágnes irányításával narancs és gesztenye lekvárt főznek, mellyel helyben sütött palacsintát ízesítenek. A finom falatokból befolyt adományokat jótékonysági céllal hasznosítja az Egyesület.
A rendezvény ideje alatt megtekinthetik a Barangolás Meseországban című kiállításunkat Tomastitsné Novitz Márta babagyűjteményéből.
Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.

Flesch Központ

Győr-Moson-Sopron, Mosonmagyaróvár