Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. December 23. 00:00, hétfő | Helyi
Forrás: MKC

MKC Karácsony - beszámoló

MKC Karácsony - beszámoló

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club az idén is megtartotta a hagyományos karácsonyi ünnepségét.

A hangulatos rendezvényen a klub utánpótlás játékosai szép ajándék csomagot kaptak, a legjobbakat pedig külön serleggel is díjazták.

Az ünnepség elején átadásra került az UFM Aréna főbejáratánál felszerelt tábla, amelyen az MKC valamennyi játékosának fényképe és neve szerepel. Ezt a mágneses táblát Galgócziné Sulyok Matild és Szakács Judit adták át, akik jelenleg az MKC támogató, de egykor a mosonmagyaróvári MOKÖT kézilabdázói voltak.
Ezt követően az ünnepséget Horváth Cs. Attila a klub elnöke nyitotta meg, egy ünnepi köszöntővel. Első fellépőként az Újhelyi István Általános Iskola gyermekkórusa énekelt, akiket tanárként Bojér-Varga Szilva kísért és készített fel.
Mosonmagyaróvár város polgármestere dr. Árvay István is tartott egy rövid köszöntő beszédet, majd a Pulzus TSE táncosai léptek fel, akiket Püspöki Szabina vezetett. Kránitz Nelli énekes produkciója következett, majd bemutatták a rendezvény díszvendégét, Kovács Ferenc BL győztes kézilabda edzőt, aki jelenleg az osztrák Hypo NÖ vezetőedzője.


Ettől kezdve a kézilabdázás vette át a főszerepet, hiszen a klub utánpótlás csapatainak legjobbjait díjazták az MKC vezetői. Dr. Árvay István mellett az MKC elnökégének tagjai Imre Lajos, Guntram Thurnher, Németh Zoltán, Rubint Boldizsár és Szeredi Ádám voltak a díjátadók. Rajtuk kívül az MKC Szurkolói Egyesület elnöke Vitéz Péter valamint a felnőtt csapat edzője Bognár Róbert és a díszvendég Kovács Ferenc is adott át serlegeket azoknak a fiatal kézilabdázóknak, akik az edzők javaslatai alapján érdemelték ki az év legjobbja címet.

MKC U8 Szalai Luca
MKC U9 Légrádi Jázmin
MKC U10 Szalay Zoé
MKC U11 Csontos Regina
MKC U12 Csáki Anna - Tolnai Fanni
MKC U13 Schuttovits Kamilla
MKC U15 Bertalan Nadin
MKC serdülő Babinszky Lara
MKC ifjúsági Lázár Jázmin
NB II csapat Domokos Dalma

Az év legjobb utánpótlás játékosa díjat az ifjúsági és NB II-es balszélsője Papp Petra kapta meg, aki az év végén a felnőtt csapatban is bemutatkozott. Így már ő is segédkezett a felnőtt csapat játékosainak, akik egy ajándékokból álló csomagot adták át az MKC valamennyi utánpótlás játékosának.



Ünnepélyes pillanatok vették körül a karácsonyi rendezvényt követő Motherson-Mosonmagyaróvár - Dunaszerdahelyi AC női kézilabda mérkőzést is. A találkozó előtt a hetvenedik születésnapját ünneplő György Imre szurkolót köszöntötték. Valaskó Ferenc pedig a két csapat bemutatása után a küzdőtéren énekelte el a Nélküled című dalt. A mérkőzés szünetében Horváth Cs. Attila a találkozó bevételéből és a klub felajánlásából összegyűlt összegeket adta át a Vackor óvódának és a rászoruló Bihari és Peszleg családnak. A szurkolók által a pályára bedobott plüssfigurákat a Mosonmagyaróvári Egyesített Bölcsődék Intézménye képviselői vették át, hogy boldogabbá tegyék sok kis gyermek Karácsonyát!

Nagyon kellemes délutánt töltött együtt tehát az MKC CSALÁD, amelyet a klub vezetése ezen az oldalon is szeretne megköszönni minden résztvevőnek és támogatónak!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.