Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Június 05. 13:43, szerda | Belföld

Megkezdődött a huszadik Harley-Davidson Open Road Fest Alsóörsön

Megkezdődött a huszadik Harley-Davidson Open Road Fest Alsóörsön

Megkezdődött a huszadik Harley-Davidson Open Road Fest Alsóörsön, a rendezvény vasárnpig tart - közölték a szervezők az MTI-vel.

A június 5-9. közti alsóörsi programokon fellép a svéd Europe zenekar, a harmincéves Tankcsapda, a negyvenéves Karthago, az EDDA Művek, az AWS, az Anna and the Barbies, Ganxsta Zolee és a Kartel, az Ivan and the Parazol pedig Karácsony Jamesszel kiegészülve ad koncertet a fesztiválon.
Lesznek vezetett motoros túrák a Balaton körül, szombaton idén is több ezer motoros részvételével tartják meg a hagyományos Balaton-parti felvonulást, a legkisebb gyerekeket pedig lábbal hajtható motorjaikkal várják a Kids Race versenyre, melyet a Tankcsapda gitárosa, Sidi rajtoltat el.
Idén a szervezők tájékoztatása szerint Erdős Csaba minden eddiginél extrémebb kaszkadőr show-t hoz Alsóörsre, lesz freestyle motocross-bemutató, légi parádé és a Gravity Academy csapata is lélegzetelállító mutatványokkal készül. Rendeznek motorszépségversenyt, lesz motormosó, láncfűrészes szobrászat és Timbersport bajnokság is, a fesztivál hivatalos nyereményjátékában pedig egy Harley-Davidson Street 750-es motor is gazdára talál.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére