Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek | Kék hírek

2012. Augusztus 19. 15:26, vasárnap |

Meghalt egy elgázolt kerékpáros a kórházba szállítása után

Kórházba szállítását követően meghalt egy 29 éves nő, akit egy autó ütött el Szegeden, a Dorozsmai úti kerékpárúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője vasárnap az MTI-vel.

2012. Augusztus 19. 12:31, vasárnap |

Frontális karambol Érden, négy ember megsérült

Három ember súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült, amikor két személyautó frontálisan ütközött vasárnap hajnalban Érden; a baleset okozója ittas lehetett.

2012. Augusztus 17. 23:02, péntek |

Bilincsben vitték el a nagykanizsai csatornaberuházás építésvezetőjét

Bilincsben vitték el a rendőrök a nagykanizsai csatornaberuházás építésvezetőjét, miután fekáliával és építési törmelékkel kevert földet hordtak a város ipari parkjába - közölte a Zalai Hírlap online kiadása pénteken.

2012. Augusztus 16. 11:45, csütörtök |

Meghalt a decsi kutyatámadásban megsérült fiú

Meghalt csütörtök délelőtt a szekszárdi Balassa János Kórházban a múlt héten, a Tolna megyei Decs-Szőlőhegyen kutyatámadásban megsérült kilencéves fiú - közölte a kórház főigazgatója az MTI-vel.

2012. Augusztus 16. 11:14, csütörtök |

Halálos közlekedési baleset Vasban - ketten meghaltak, hárman megsérültek

Két ember meghalt, három pedig megsérült, amikor csütörtökre virradóra egy tehergépkocsi és egy személyautó frontálisan ütközött egymással a 84-es számú főúton Káld külterületén

2012. Augusztus 16. 09:06, csütörtök |

Leégett egy raklapkészítő üzem Inotán

Kiégett egy raktár Várpalota-Inotán csütörtökön hajnalban, a kár több tízmillió forint - tájékoztatta a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

2012. Augusztus 15. 11:29, szerda |

Rendőrségi épület mellett termesztett kábítószert egy józsefvárosi férfi

Kábítószerrel való visszaélés miatt indított eljárást a rendőrség egy józsefvárosi férfi ellen, aki egy rendőrségi épület mellett termesztett marihuánát az ablakában.