Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Július 23. 08:40, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Lopott rendszámmal, ittasan közlekedett a férfi

Lopott rendszámmal, ittasan közlekedett a férfi

Lopott tárgyként körözte a német hatóság azt a rendszámot, amit a rendőrök egy Mosonmagyaróváron közlekedő férfi autójában találtak meg. A férfi magyar jogosítványát ittas vezetésért már évekkel ezelőtt bevonták.

A járőrök Mosonmagyaróváron, a Szent István király úton igazoltattak egy férfit a napokban. Az intézkedés során a rendőrök a jármű első szélvédője mögött egy német rendszámtáblát találtak, aminek párja az autó csomagtartójából került elő. A hatósági jelzés ellenőrzése során az egyenruhások megállapították, hogy az nem a gépkocsi rendszáma, illetve a táblákat a német hatóság lopott tárgyként körözi. Az igazoltatott férfi egy német vezetői engedélyt adott át a járőröknek, akik a nyilvántartásokból kiderítették, hogy a magyar vezetői engedélyét ittas vezetésért évekkel korábban bevonták. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter most is pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavétel érdekében előállították, majd a nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.