Városlista
2019. május 26, vasárnap - Fülöp

Programok | Komolyzene

Mozart Requiem

Nov. 01. Csüt 18:00 -20:00
Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar épületének aulája | Győr-Moson-Sopron, Mosonmagyaróvár, Vár tér 2.

Mozart Requiem - AZ ELTE ÉNEKKARA ÉS A GYŐRI EGYETEMI ZENEKAR KÖZÖS HANGVERSENYEI

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bartók Béla Énekkara az elmúlt tanévben a Széchenyi István Egyetem meghívására nagysikerű koncertet adott Győrött az Egyetemi Hangversenyteremben. Az együttműködés folytatódik – jelentette be dr. Ruppert István, a győri egyetem Művészeti Karának dékánja és Kovács László, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Művészeti Együttesének vezetője.

Mozart híres és népszerű Requiem című művét adja elő közös produkcióként a két egyetemi művészeti együttes. Az ELTE Bartók Béla Énekkara és a Győri Egyetemi Zenekar dr. Ménesi Gergely széchenyis egyetemi docens, művésztanár vezényletével már elkezdte a próbákat. Az előadások Budapesten és Mosonmagyaróváron lesznek. 2018. október 28-án, vasárnap 18 órakor Budapesten, Gazdagrét "Angyalok" katolikus temploma, 2018. november 1-jén, csütörtökön 18 órakor Mosonmagyaróváron, a Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar épületének aulája lesz a helyszín.

 

Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar épületének aulája

Győr-Moson-Sopron, Mosonmagyaróvár, Vár tér 2.