Városlista
2018. június 20, szerda - Rafael

Képek | Oktatás

Mesekocsi - bábszínház a Pillangó óvoda és családi napköziben

2016-11-17 18:11:52

"- Tudod, mit? - mondta a szamár. - Én Brémába tartok, ott felcsapok városi muzsikusnak. Gyere velem, szegõdjél be te is a zenekarba. Én majd a lantot pengetem, te meg dobolsz hozzá."

Ki ne ismerné Grimm meséjét a kissé éltes szamárról, vadászkutyáról, macskáról és kakasról? A Mesekocsi színház bábelőadását izgalommal nézték végig a gyerekek.

Fotó: Stipkovits Veronika

Mesekocsi - bábszínház a Pillangó óvoda és családi napköziben
Mesekocsi - bábszínház a Pillangó óvoda és családi napköziben Mesekocsi - bábszínház a Pillangó óvoda és családi napköziben Mesekocsi - bábszínház a Pillangó óvoda és családi napköziben Mesekocsi - bábszínház a Pillangó óvoda és családi napköziben Mesekocsi - bábszínház a Pillangó óvoda és családi napköziben Mesekocsi - bábszínház a Pillangó óvoda és családi napköziben Mesekocsi - bábszínház a Pillangó óvoda és családi napköziben Mesekocsi - bábszínház a Pillangó óvoda és családi napköziben Mesekocsi - bábszínház a Pillangó óvoda és családi napköziben Mesekocsi - bábszínház a Pillangó óvoda és családi napköziben Mesekocsi - bábszínház a Pillangó óvoda és családi napköziben Mesekocsi - bábszínház a Pillangó óvoda és családi napköziben Mesekocsi - bábszínház a Pillangó óvoda és családi napköziben Mesekocsi - bábszínház a Pillangó óvoda és családi napköziben Mesekocsi - bábszínház a Pillangó óvoda és családi napköziben Mesekocsi - bábszínház a Pillangó óvoda és családi napköziben Mesekocsi - bábszínház a Pillangó óvoda és családi napköziben Mesekocsi - bábszínház a Pillangó óvoda és családi napköziben Mesekocsi - bábszínház a Pillangó óvoda és családi napköziben Mesekocsi - bábszínház a Pillangó óvoda és családi napköziben Mesekocsi - bábszínház a Pillangó óvoda és családi napköziben Mesekocsi - bábszínház a Pillangó óvoda és családi napköziben Mesekocsi - bábszínház a Pillangó óvoda és családi napköziben Mesekocsi - bábszínház a Pillangó óvoda és családi napköziben