Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2018. Április 11. 15:11, szerda | Helyi
Forrás: mkcse.hu

Zsinórban tizedszer is győzött az MKC

Zsinórban tizedszer is győzött az MKC

Az EU-FIRE Mosonmagyaróvár az NB I/B Nyugati csoportjának 21. fordulójában az ötödik helyezett Szekszárdot fogadta.

A vendégek eddig jól szerepeltek a bajnokságban, és az UFM Aréna teltházas közönsége előtt sem illetődtek meg. Kaveczki és Nagy vezérletével próbálták tartani a lépést a Mosonmagyaróvárral, de ez csak arra volt elég, hogy sokáig lőtávolon belül maradjanak. Negyed óra után még csak 8-5-re vezetett az Óvár, de aztán beindult az MKC két szélsője. Bízik Réka és Kovacsicz Mónika csak úgy szórta a gólokat, így a félidőben már 18-10 állt az eredményjelzőn.

A mérkőzés képe a folytatásban sem változott. A Mosonmagyaróvár tartotta magabiztos előnyét, a Szekszárd pedig nagyot harcolt. Hazai oldalon ki kell emelni Dányi Bernadett, aki több nagy védést is bemutatott, és Kopecz Barbarát, aki a négy gólja mellett, remekül védekezett és sok fontos labdát szerzett.

A Szekszárd védekezésben átlagon felülit nyújtott, elől pedig Kaveczki Edina remekelt, aki tíz góljával a mezőny legeredményesebb játékosa lett. A vendégek megmutatták, hogy nem véletlenül szerepelnek ilyen előkelő helyen a tabellán. A Mosonmagyaróvár végül 28-19-re megnyerte a Szekszárd elleni mérkőzést, és zsinórban a tizedik győzelmét aratta. Bognár Róbert csapata továbbra is vezeti a tabellát.

EU-FIRE MOSONMAGYARÓVÁR - SZEKSZÁRDI FGKC 28-19 (18-10)

Mosonmagyaróvár, UFM Aréna 900 néző

Jv.: Felhő, Öcsi

MKC: Scholtz – KOVACSICZ 6, Tilinger 1, Ivanics 2, Horváth B. 2, KOPECZ 5, BÍZIK R. 7 (2). Csere: DÁNYI (kapus), Hajtai, Csala 1, Szalai, Gyimesi, Bízik B. 1, Bardi 1, Töpfner 1, Tóth M. 1. Vezetőedző: Bognár Róbert

Szekszárd: Schell – Grénus, Nagy Sz. 3 (1), Tutti, Gyenis 1, Kaveczki 10, Tauker 5. Csere: Kónya, Fehér T., Ambrus, Tóth B. Vezetőedző: Mészáros Melinda

Hétméteresek: 2/2, ill. 3/1

Kiállítások: 12, ill. 8 perc

Bognár Róbert, az EU-FIRE Mosonmagyaróvár vezetőedzője: „Maximalista vagyok, ezért nem lehetek elégedett a kilencgólos győzelem után sem. Sok hibával játszottunk, és elől nem voltunk olyan szervezettek, mint korábban. Farkas Veronika hiánya azért érezhető volt a csapaton. Támadásban most nem volt igazi vezér, és a kapott gólok számát is soknak érzem. Fáradt volt a csapat, ezért most elengedem a lányokat két nap pihenőre. A győzelemnek örülni kell, mi is ezt tesszük. Négy meccs van hátra a bajnokságból, most már nem szabad hibáznunk.”

Hajrá MKC!

Legyünk minél többen!

Szombaton újabb hazai bajnoki vár az EU-FIRE Mosonmagyaróvárra, amely 16 óra 30 perctől a Pilisvörösvárt fogadja az UFM Arénában. A jegyárusítás már megkezdődött a találkozóra a Szellőrózsa ABC-ben.

9200 Mosonmagyaróvár, Szellőrózsa u. 33-37. Halászi úti ltp.

Telefon: +36-30/748-9188

Nyitvatartás: Hétfő - Péntek 5:00 - 17:00

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.