Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. December 02. 14:52, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Zaklatták a sitten Stohlt!

Zaklatták a sitten Stohlt!

Hiába vigyáznak rá, megtörtént az első kellemetlen élménye Stohl Andrásnak. A színészt ugyanis a zaklatta a börtönben egy misszionárius.

Stohl András nem kívánja többé fogadni azt a misszionáriust, aki állítólag csupán jó szándékból felkereste a színészt a Kozma utcai börtönben - mondta el Dr. Ruttner György, Stohl jogi képviselője. Krisztián atya, egy megtért misszionárius azért ment be Stohlhoz a börtönbe, hogy a a színész lelkét megmentse.

"Emlékezett rám, hiszen megkérdezték, és megengedte, hogy találkozzunk. Sajnos nem lehettünk kettesben, két ôr és a börtön lelkésze is velünk volt. A munkahelyén, a raktárban láthattam újra. Alig ismertem meg, mert a haját levágták. Elmondtam neki, le kell szállnia a magas lóról, és a földön kell járnia. Sokkal jobb lehet ezután az élete. Remélem, a szavaim eljutnak majd hozzá, mert a találkozásunkkor nagyon merev volt. A füzért is ott hagyhattam, a nevelőtisztje adja majd át neki. A küldetésemet véghez vittem, ez volt a misszióm" idézte örömmel Szent Pál szavait Krisztián, akinek azonban nem örült annyira a színész, s zaklatásnak vette a felkeresést, amihez alapvetően még csak nem is járult hozzá.

Címkék: Stohl András

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára