Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Október 29. 09:12, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

X-Faktor: Bevallotta,Feró hibájából esett ki a Spirit

X-Faktor: Bevallotta,Feró hibájából esett ki a Spirit

Az X-Faktor szombati adásában már csak tíz produkció állt színpadra és küzdött a nézők és a mentorok kegyeiért. De az énekesek mellett a legnagyobb durranást Ördög Nóra és Stohl András okozta. Előbbi bugyit villantott, utóbbi pedig most először tért vissza az RTL Klub képernyőjére a börtönbüntetése után. Az este végén Nagy Feró csapata a Spirit távozott.

A legújabb James Bond film, a Skyfall premierje után alig néhány nappal az X-Faktor döntősei is tisztelegtek az ötven éve töretlen sikerrel nyomozó dupla nullás ügynöknek. A feladatot zeneileg néhol elég szabadon értelmezték. De ettől még emlékezetesre sikeredett a tematikus este, amit Ördög Nóri akrobatikus tánca és bugyivillantása nyitott.
A Bond-este legemlékezetesebb pillanatát egyértelműen a jelenlegi 007-es, Daniel Craig magyar hangja okozta. Stohl András ugyanis teljesen váratlanul visszatért az RTL Klub képernyőjére, és vált az X-Faktor extra fellépőjévé. A héten egyébként már látták a börtönviselt sztárt a csatorna székházában, azóta mindenki azt találgatta: melyik produkcióban térhet vissza. Most megkaptuk a választ.
Bucinak ez már a második visszatérése, hiszen ezt megelőzően 2010-ben a Való Világ negyedik részébe hívták vissza a legnagyobb titokban, miután ittasan autóbalesetet okozott. Akkor a Manhattan „rossz vagyok, de használható, ez nekem jó, így jó, úgy szeress, hogy fájjon, ha jó” kezdetű dalát adta elő.
- Jól érzem, jó érzés volt, hogy egy ilyen színvonalú műsorban valaki extra produkció lehet. Újra visszajönni nagyon jó dolog - mondta a színész az X Faktorban, akinek a szeme - Ördög Nóra szerint - még be is párásodott kicsit a meghatódottságtól.
Az utolsó két helyen a nézők szavazatai alapján végül Nagy Feró csapata, a Spirit és Geszti Péter mentorálltja, Fehér Zoltán végzett. A párbaj után Keresztes Ildikó és Malek Miklós is úgy döntött, hogy a Spiritnek kell hazamennie, így ők már nem léphetnek fel az X-Faktor jövő heti adásában. A műsor végén Feró bevallotta: ő tehet róla, hogy kiestek mentorálltja.
- Nem is gondoltam volna, hogy párbajozniuk kell, így fel sem készítettem őket. Hibáztam!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.