Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2019. Augusztus 05. 00:00, hétfő | Helyi
Forrás: Nemes Claudia

Végleg bezár a Fanni Cipőbolt?

Végleg bezár a Fanni Cipőbolt?

A kérdésre a válasz: igen és nem. A mosonmagyaróvári üzlet július 23-tól bezárt. A webáruház azonban még nagyobb lendülettel fejlődik tovább.

Földiné Dudás Erikával, a Fanni Cipőbolt(Mosonmagyaróvár, Kormos ltp. 12., 4. üzlet) tulajdonosával beszélgettünk a döntés meghozatalával kapcsolatban.


Egyik vállalkozás életében sem egyszerű egy ilyen komoly elhatározás. Mi alapján született meg a döntés, miszerint megszűntetitek a mosonmagyaróvári üzlethelyiséget és csak online dolgoztok tovább?

A Fanni Cipó és Mesebolt a kezdetektől fogva családi vállalkozásként üzemelt. A férjemmel együtt dolgozunk minden nap az üzletben és a számítógép előtt is.Három gyermeket nevelünk, akik most vannak abban a korban amikor egyre több odafigyelést igényelnek. A webáruházzal tudjuk legjobban összhangba hozni a munkát a gyerekneveléssel, hisz számunkra a család a legfontosabb.

A döntés azonban nem egyik napról a másikra született meg bennünk. Sokáig érlelődött és talán azt is mondhatom, hogy tudatosan készültünk is arra, hogy ez egyszer bekövetkezik. Ez történt július 23-án.


Többször is írtunk már a cipőbolt egyedi kínálatáról. Arról is szó esett, hogyan figyelitek a vásárlási trendeket és hogyan tudtok megfelelni ezeknek a követelményeknek. Érinti-e a mostani változás a webáruházat?

A http://fannimesecipo.hu/ áruházunkban éppen most zajlik egy készletkisöprési akció. Ha ez véget ér, utána következik még egy nyári leárazás. És a kérdésedre is válaszolva: az online követelmények valóban egyre nagyobb súlyt jelentenek, ám a több éves pozitív tapasztalatunk, a vásárlói visszajelzések mind megerősítettek abban, hogy amit csinálunk, azt jól csináljuk.Egy webáruház üzemeltetése is teljes embert (embereket) kíván.Mi ezt az utat választottuk. Úgy gondolom, hogy a döntésünk a vevőink megelégedettségét is szolgálja majd!

A kínálat marad ugyanaz? A Szamos gyermekcipők forgalmazóiként, továbbá a D.D Step, a SuperFit, a Ponte20 és a Richter (régi nevén Siesta) cipők viszonteladóiként lesztek továbbra is megtalálhatóak az online piacon?

Amit eddig elértünk, az természetesen tovább folytatjuk. Folyamatosan törekszünk a megújulásra mind minőségben, mind kínálatban, mind vevőkiszolgálásban egyaránt.
Augusztusban, az iskola- és óvodakezdés időszakában valamint az év többi napján is várjuk szeretettel vásárlóinkat a www.fannimesecipo.hu webáruházunkban!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.