Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Május 17. 14:02, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Vastag Csaba is fellép a júniusi Elvis koncertshown

Vastag Csaba is fellép a júniusi Elvis koncertshown

Célba ért Vastag Csaba felvétele, amelyen Priscilla Presleynek énekli Elvis Presley „Peace in the Valley“ című kultikus számát.

A Király özvegye a júniusi Elvis koncerten áll majd színpadra, de a közönség előtt Vastag Csaba is énekel majd.

Pár héttel ezelőtt mikrofont ragadott Vastag Csaba, és felénekelte Elvis Presley egyik elfeledett dalát. A magyar sztár a Peace in the Valley (Béke a völgyben) című számot az Elvis, The wonder of You koncertshow szervezőinek segítségével eljuttatta a Graceland-be, bízva abban, hogy örömet szerez az apró meglepetéssel.

Priscilla Presley már korábban úgy nyilatkozott: örömmel tölti el, hogy a magyarok nem felejtik el Elvist, most pedig a graceland-i menedzsmentet Vastag Csaba felvétele olyannyira lenyűgözte, hogy az énekes a magyar közönség előtt élőben adhatja elő a Király csodálatos dalát.

„Ez elképesztő, alig jutok szóhoz!“ – mondta Vastag Csaba, miután megtudta az örömhírt. „Bíztam benne, hogy tetszik majd az előadásom, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy a hazai nézők előtt, élőben tiszteleghetek a legendás Elvis Presley és az 1956-os forradalom előtt.“

Mint ismeretes, Elvis sosem járt Magyarországon, ám neve mégis összeforrt az '56-os forradalommal: 1957-ben az akkor még fiatal csillag Amerika egyik legnézettebb tévéműsorában kérte a nézőket, hogy küldjenek adományt, és így segítsék hazánk fiait, majd elénekelte a Peace in the Valleyt. Elvis felhívására rengeteg adomány érkezett Magyarországra.

Priscilla Presley és a gigantikus koncertshow június 6-án érkezik hazánkba – a Király hatalmas kivetítőkön énekli majd a slágereit a Cseh Nemzeti Filharmonikus Zenekar kísérete mellett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.