Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Május 01. 17:55, hétfő | Bulvár
Forrás: Járai Judit, az MTI tudósítója jelenti:

Val Kilmer elismerte, hogy rákbetegségből lábadozik

Val Kilmer elismerte, hogy rákbetegségből lábadozik

Val Kilmer amerikai színész az egyik közösségi média portálján elismerte, hogy rákbetegségből lábadozik.

Az 58 éves színész először nyilatkozott nyíltan betegségéről. A Reddit közösségi portálon válaszolt kérdésekre, ahol közölte: valóban rákos volt, de már gyógyulóban van, bár a kezelés néhány következményével még küszködik.

Kilmer egészségi állapotáról ősz keringenek ellentmondásos hírek. Októberben színésztársa, Michael Douglas - aki szintén rákbetegségből gyógyult meg - egy londoni rendezvényen azt fejtegette, hogy hozzá hasonlóan Kilmer is torokrákkal küzd. A sztár ezt azonnal cáfolta, mondván, Douglasnek "rosszak az információi". A Facebook közösségi oldalon írva Kilmer akkor leszögezte: Douglas már bocsánatot is kért tőle a hamis információ terjesztéséért, amelynek forrása valószínűleg az lehetett, hogy korábban tanácsot kért tőle, mivel csomót észlelt a nyakán.

Kilmer a Redditen a Mark Twain amerikai íróról szóló új filmje promóciója keretében tartott fórumot. Ezen tette fel valaki a kérdést, hogy mi az igazság Douglas tavalyi közléséről, miszerint végstádiumú rákban szenved. "Douglas valószínűleg így próbált meg segíteni nekem, hiszen a sajtó bizonyosan megkérdezte volna, hogy hol vagyok. De a rákbetegségemből már akkor lábadozóban voltam" - fogalmazott most a színész.

Vasárnap egyébként egy másik amerikai színész, a mellrákban szenvedő Shannen Doherty szintén bejelentette, hogy a kezelés után a betegsége visszaszorulóban van.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára