Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Október 09. 07:00, péntek | Helyi
Forrás: saját

Üzleti reggelik Mosonmagyaróváron

Üzleti reggelik Mosonmagyaróváron

A 21. századi modern üzletfilozófia első lépcsői elérhetőek már városunkban is.

Hivatalos leírása szerint: szervezett üzleti kapcsolatépítés - nek hívják, mely személyes ajánlás és egymás kapcsolati hálójának mozgósítására épülve dolgoz ki stratégiai üzleti megoldásokat.

Az InfoMosonmagyaróvár Szerkesztősége az első ilyen helyi rendezvényre kapott meghívást.
Időpont: reggel 8.00
Dress code: könnyed üzleti
Napirend:
• a 30 éves fennállású szervező cég - BNI - bemutatkozása
• a 21. századi modern üzletfilozófia bemutatása
• résztvevő cégek bemutatkozása, névjegykártya-csere
• egy helyi cég részletes bemutatkozása
• reggeli, újabb névjegykártya-csere,
• kapcsolatfelvétel, kötetlen beszélgetés


Az esemény közel 11 órakor ért véget. A részt vevő cégek képviselőinek véleménye alapján már ez a pár óra is rengeteg tapasztalatot, új üzleti partner-lehetőségeket, információkat és további feladatokat adott.


De mielőtt rátérnénk a további lehetőségek ismertetésére, pár mondatban mindenképpen szükséges írni arról a cégcsoportról, amely szervezésében mindez létrejöhetett…

Melyik az a cég, amelyik már 30 éve működik világszerte, több éve dolgoznak Magyarországon és 2015. szeptemberében bemutatkozott a mosonmagyaróvári vállalkozók előtt is?

„A BNI (Business Network International) filozófiája az „Aki ad, az nyer!” ® gondolatra épül. Lehetőséget biztosít tagjai számára, hogy megosszák egymással kapcsolati tőkéjüket és ezáltal üzleti ajánlásokhoz segítsék egymást. BNI tagnak lenni olyan, mintha számos üzletkötő dolgozna nekünk, akik termékünket vagy szolgáltatásunkat reklámozzák.” – áll a weboldal bemutatkozó anyagában.

A BNI (Business Network International) több mint 30 éve működik a világban, Magyarországon több mint 900 vállalkozás tagja. A magyar BNI tag cégek egymásnak adott ajánlásokból megvalósuló árbevétel növekedése 2015-ben már augusztusra meghaladta a 12 milliárd forintot, tehát egy átlagos kis- és közepes vállalkozás idén már 13 millió forint többletbevételt realizált a BNI tagságának köszönhetően.

A BNI tehát a világ és Magyarország legnagyobb üzleti kapcsolatépítésre és üzleti ajánlásokra épülő szervezete.

Szerintem kevés olyan cégvezető van ma Magyarországon, aki ne járt volna már valamilyen kapcsolat-építő rendezvényen – ha más miatt nem, hát kíváncsiságból. Sőt, sok hazai céget is fel tudnánk sorolni, akik szakterületüket tekintve a vállalkozói kapcsolat-építésben jeleskednek a legjobban. Mosonmagyaróvár azonban mindeddig kimaradt ezen rendezvények látószögéből.


Miért lehet ez a rendezvény-sorozat nagyszerű lehetőség Mosonmagyaróvár vállalkozói számára? – erről Medgyesi Zoltán kérdeztük, aki a Győr-Moson-Sopron és Esztergom megyék régió igazgatója.

Magyarországon az első vállalkozások megjelenése óta nagyon sok minden változott. Ez részben a már több évtizednyi ismereteknek és tapasztalatoknak köszönhető, más részben pedig a kommunikáció változásának. Egy dolog azonban soha nem változik!

Minden jól működő üzlet, vállalkozás vagy vállalat eredményességének alapfeltétele, hogy megtalálja azt az egy vagy több megbízható stratégiai partnert, akivel stabilan és hosszú távon tud együtt dolgozni. E nélkül egy vállalkozás sem marad talpon.

A BNI pedig ebben segít! A 2014-es évben 14,1 milliárd forintnyi többlet forgalmat hoztak létre a BNI tagok. A magyar BNI tag cégek egymásnak adott ajánlásokból megvalósuló árbevétel növekedése 2015-ben már augusztusra meghaladta a 12 milliárd forintot, tehát egy átlagos kis- és közepes vállalkozás idén már 13 millió forint többletbevételt realizált a BNI tagságának köszönhetően.

A BNI a bizalomra épülő kapcsolat-építést és ezzel egy időben a minőségi üzleti partnerek megtalálásának lehetőségét biztosítja Mosonmagyaróváron, Magyarországon és szerte a világban.


Hogyan lehet részt venni egy ilyen üzleti reggelin?
A találkozóra meghívás szükséges! Meghívót lehet igényelni már részt vevő BNI tagtól vagy a weboldalon, a MEGHÍVÓ IGÉNYLÉS gombra kattintva. Az első alkalommal mindenki kötelezettségmentesen, vendégként vehet részt.
Az üzleti reggeli és kapcsolatépítő találkozó részvételi díja 3000 Ft.

További részletes információk és adatok a weboldalunkon - http://www.bni-hungary.com - érhetőek el. Ha bárkinek személyes kérdése lenne, akkor pedig e-mail-en keresztül tudunk felvilágosítást adni.

E-mail cím:zoltan.medgyesi@bni-capital.hu

szerk.: Nemes Claudia

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.