Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. December 15. 13:32, csütörtök | Bulvár
Forrás: mti

Újabb neveket árultak el a Sziget 2017 szervezői

Újabb neveket árultak el a Sziget 2017 szervezői

A Major Lazer, a Bad Religion, a Two Door Cinema Club, Tom Odell, a Kensington, Dj Shadow és a GusGus is fellép a jövő évi, 25. Sziget fesztiválon, amelyet 2017. augusztus 9-től 16-ig rendeznek

- közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel. A most bejelentett nagyszínpados fellépők között van az elektronikus zenei színtér egyik aktuális sztárcsapata, a várhatóan a jövő év elején új lemezt megjelentető amerikai Major Lazer. A dj-sztár Diplóhoz és társaihoz A Lean On-tól a Cold Water-ig számos világsláger fűződik.

A jubileumi Sziget end show-ját Dimitri Vegas és Like Mike dj-párosa fogja levezetni. A záróbulit jövőre újra különleges tűzijáték-, fény- és lézershow fogja kísérni. A nagyszínpad korábbi sávjaiba érkezik idén októberben megjelent harmadik lemezével a népszerű északír indie zenekar, a Two Door Cinema Club és a huszonéves indie-pop dalszerző-énekes, Tom Odell is.

Az A38 színpadon fog játszani Hollandia jelenlegi legnépszerűbb indie-rock zenekara, az új albumával telt házak előtt turnézó Kensington, amely februárban az Akvárium Klubban melegít be a Szigetre. Szintén a második legnagyobb szigetes helyszínen lép fel a tehetséges és sokszínű kanadai indierocker Mac DeMarco, és koncertet ad a nemrég alakult londoni alt-pop duó, az Oh Wonder. Visszatér a Szigetre a kaliforniai punk úttörőjének számító Bad Religion, amely 17. albumát jelenteti meg 2017-ben. Az A38 színpad hiphop/elektronikus zenei kínálatát erősíti Dj Shadow, az amerikai sztárproducer, jön Izland egyik legizgalmasabb zenei kollektívája, a GusGus, és fellép a kaotikus-slágeres house-trap-ben utazó GTA duó is. A keleti parti hiphop érzést a huszonéves Vince Staples hozza el a fesztiválra.

Szintén bejelentették a szervezők, hogy a Sziget Aréna helyszínén az egyik legambíciózusabb elektronikus tánczenei producer, Oliver Heldens és a holland W&W is ott lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.