Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Június 16. 03:00, péntek | Helyi sport
Forrás: MKCSE

Újabb erősítés – beállóst igazoltunk

Újabb erősítés – beállóst igazoltunk

A múlt hét során több nevet is bejelentett a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club a jövő évi játékos keretéből, ám a vezetőség azt is elárulta még lesznek érkezők.

Ezen a héten újabb szerződés végére került aláírás.
Egy tehetséges, mindössze 18 éves fiatal kézilabdázó hölggyel Giricz Laura Gerdával kötött szerződést az MKC a jövő szezonra. A beállós – Dányi Bernadett és Lozsi Ernához hasonlóan - a NEKA csapatától érkezik városunkba, aki a tavaly 50 mérkőzésen, 68 gólt szerzett, ez mellett tagja a juniorválogatottnak is.



A játékos neve ismerős lehet az utánpótlás híreket figyelemmel kísérők körében, hiszen Laura tagja volt a 2015-ös macedóniai U17-es női Európa-bajnokságon bronzérmet nyert magyar válogatottnak. A szegedi beállós igazi kézilabdás családba született, hiszen nagypapája a Volán egykori legendája, Giricz Sándor volt, de édesanyja és édesapja is ezt a sportágat űzte.

Fotók: NEKA, MKSZ

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.