Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2017. Szeptember 04. 05:00, hétfő | Helyi sport
Forrás: MKCSE

Új vezetőség, azonos célok

Új vezetőség, azonos célok

Szeptember elsejével új vezetőség vette át a munkát a Mosonmagyaróvári Kézilabda Clubnál. Az egyesület célja viszont nem változott, egy év alatt vissza kell jutni az első osztályba.

Az egyesület irányítását új vezetőség vette át a közgyűlés napjától, a korábbi elnök dr. Tenk Gábor helyére Horváth Cs. Attila, Németh Attila klubigazgató helyére pedig Lencse Gyula került.

„Másfél hónapos háttérmunka van már a hátunk mögött – mondta el az új elnök. Rengeteget dolgoztunk azért, hogy eljussunk a mai napig és még legalább ennyi feladat áll előttünk. Én azt fogalmaztam meg magam előtt, hogy december végéig rendezni kell mindent, szakmai, anyagi hátteret, átadás-átvételi feladatok, hogy aztán már csak a jövő céljaira koncentrálhassunk. Arra, hogy jövőre újra NB I-es csapata legyen Mosonmagyaróvárnak és, hogy hosszútávon is stabil alapokon tudjon állni a klub. Kiemelten szeretnék foglalkozni a szurkolókkal is, hiszen fantasztikus társaság van itt a városban, akik támogatják a csapatot. Emellett az utánpótlásra is nagy hangsúlyt kell fektetni, hiszen nélkülük nincs egyesület.”



A közgyűlés másik fő témája az elnökségi taglétszám növelése volt, amely a jövőben a korábbi hat főről tizenháromra módosult.

„Nekem mindig az volt az elvem, hogy nagy társadalmi alapokra helyezzem a klubot – tette hozzá Horváth Cs. Attila. Ezért lett most 13 elnökségi tag, amelyben Mosonmagyaróvár jelentős cégei képviseltetik magukat, olyan sportvezetők, akik már sokat tettek le az asztalra, illetve a saját területükön olyan gazdasági, jogi vagy kommunikációs szakemberek, akik segíthetik a munkámat. Hiszen bár én lettem az elnök, de egy klub nem egy személyből áll.”

Ezen kívül bevezették a küldöttgyűlést, az automatikus tagfelvétel intézményét. Módosították az egyesület székhelyét és csökkentették a felügyelőbizottság taglétszámát is.

Elnök: Horváth Cs. Attila

Klubigazgató: Lencse Gyula

Marketingvezető: Csala Éva

Kommunikációs vezetők: Csizmadia Dóra, Horváth Péter

Technikai vezető: Kokas Viktória

Az MKC elnökség: Dr. Iváncsics János, Dr. Németh Imre, Dr. Papcsák Ferenc, Dr. Tenk Gábor, Guntram Thurnher, Horváth Cs. Attila, Imre Lajos, Kelecsényi Ernő, Klement Tibor, Kovács Péter Zoltán, Póda Péter László, Radványi László, Süpek Máté

Felügyelőbizottság: Komondi Milán, Rubint Boldizsár, Staár Katalin

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 05:00, péntek | Életmód

Fonogram-életműdíjat kapott az Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András

Fonogram-életműdíjat kapott az idén 50 éves Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András Indián - közölte a díj kommunikációjával foglalkozó cég csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 02. 15:23, csütörtök | Életmód

Látványos csillaghullás várható május első hétvégéjén

Az év egyik legszebb meteorraja, az Éta Aquaridák csillaghullása lesz látható vasárnap hajnalban.

2024. Május 02. 15:22, csütörtök | Belföld

EM: áprilisban is termelési csúcsot döntöttek az ipari naperőművek

Újabb rekordot hozott a múlt hónap utolsó napja a nagyobb méretű napelemes rendszerek termelésében - tette közzé az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Május 02. 15:21, csütörtök | Belföld

NGM: a kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

A kormány üdvözli a Mol bejelentését, miszerint szombattól, azaz 2024. május 4-től újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.