Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Június 01. 05:00, péntek | Belföld
Forrás: mti - fotó: pixabay

Új magyar fejlesztésű energiaital kerül piacra

Új magyar fejlesztésű energiaital kerül piacra

Saját fejlesztésű energiaitalt visz piacra a Skybaby SD Kft., a cég a 250 millió forintos fejlesztés után gyártóüzemet is létesít.

A társaság az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében ismerteti: a gyár tervei már elkészültek, az alapkövet várhatóan a nyáron lerakják egy közép-magyarországi helyszínen, addig több telephelyen folyik a gyártás.

A magyar tulajdonú cég az MTI kérdésére közölte, hogy az üzem építése megközelítőleg 20 millió euróba kerül.

Magyarország mellett további ötven országban kezdik el a forgalmazást júniusban, és nemzetközi vásárokon is bemutatják a terméket. Az idén 5-10 millió, 5 éven belül pedig 50 millió doboz ital értékesítésével számol a Skybaby SD Kft..

A termék ötlete Balogh Leventétől, a Szentkirályi Ásványvíz Kft. alapítójától származik. A recepten 2 évig dolgoztak. Az eredmény eltér más energiaitaloktól: az italok tartósítószer-mentesek és vitamint is tartalmaznak, cukortartalmuk alacsonyabb - hangsúlyozták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő