Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2016. Január 02. 00:00, szombat | Helyi
Forrás: MKC SE

Új lendülettel veszi kezdetét a magyar bajnokság második fele. Hajrá lányok!

Új lendülettel veszi kezdetét a magyar bajnokság második fele. Hajrá lányok!

Szombaton közel másfél hónap várakozás után új lendülettel veszi kezdetét a magyar bajnokság második fele, amit mindjárt egy igencsak közönségszórakoztató összecsapással alapozunk meg.

A csajok december 23-ától kaptak kimenőt és ki-ki a maga útján, de többségében a családjukkal és barátaikkal töltötték az ünnepeket. Feltöltődtek, kikapcsolódtak, majd december 28-án tértek vissza a napi rutinhoz.

Öt nap kihagyás edzésmunka szempontjából nem számottevő, így lényegében ott vették fel a fonalat, ahol letették. Annyi különbséggel, hogy Hlavaty Tamás vezetőedző a karácsonyi időszak előtt inkább a védelmet és a technikai elemeket gyakoroltatta, míg az ünnepeket követően a csapategységre és a páros kapcsolatokra helyezi a hangsúlyt.

Ennek érdekében még edzőmeccset is szervezett, így tegnap mérkőzés közben is lehetősége nyílt különböző formációkkal kísérletezni a Hypo ellen. Az edzőmeccsen a sérülteket leszámítva mindenki jelen volt, így csak Rajnohová (két hét múlva edzhet), Filipovic (még minimum egy hónap) és Morena (bizonytalan időre kiesett) hiányzott. Nagy örömünkre szolgál közölni, hogy Szemerey Zsófi szép lassan, fokozatos terhelés mellett hamarosan visszatérhet a pályára. A tegnapi meccsen már tíz percet védett is és várhatóan szombaton is kerettag lesz.

Az esélyeken nyilvánvalóan nem éri meg sokat merengeni, annyi viszont biztos, hogy színvonalas és közönségszórakoztató meccs lesz, amelyet reményeink szerint teltházas környezetben játszhatnak majd a csajok.

„Ellenfelünk kvalitásai nyilvánvalóak, ennek ellenére sokat várok a meccstől. Szeretném látni, hogy hazai pályán mit tudunk hozni a klasszis ellenfél ellen. Tanulni és tapasztalni szeretnénk és mindent megteszünk a lehető legjobb eredmény érdekében.” –tette hozzá Hlavaty Tamás vezetőedző

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.