Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Február 24. 07:47, szombat | Helyi
Forrás: mkc.hu

Új edző az MKC-nál

Új edző az MKC-nál

Az új edző, Balogh Sándor február elején kezdte meg a munkát a Mosonmagyaróvári Kézilabda Clubnál.

Azóta átvette az ifjúsági csapat irányítását, valamint szakmai felügyelőként szemmel tartja az összes utánpótlás korcsoportot.

Balogh Sándor, az MKC utánpótlás edzője:

1995 óta dolgozom edzőként, nagyrészt női vonalon. Először felnőttekkel foglalkoztam, aztán nagyjából nyolc éve elkezdtem utánpótlás vonalon is tevékenykedni. Eredetileg azért hívtak a klubhoz, hogy Bognár Róbert utánpótlás szakmai vezető munkáját segítsem, aztán mivel az ifjúsági csapatot korábban edző hölgy anyai örömök elé néz, ezt a feladatot is megkaptam. Már az első alkalommal, amikor beszéltettem az elnök úrral erről a munkáról tudtam, hogy sokrétű dologra számíthatok.

Ezt tetőzte a beugrásom az ifjúsági csapathoz. Kellett egy rövid idő mire felocsúdtam a történtekből, ugyanakkor úgy látom ez vállalható feladat. Az biztos, hogy minden új, sok mindennel kell még megismerkednem, szakmai is emberi dolgokkal is. Nekem is idő kell, mire mindent átlátok rendesen.”

A Hajdúszoboszlóról érkező szakember előtt valóban sok feladat áll, ám ahogy fogalmazott jól érzi magát ebben a helyzetben.

Balogh Sándor, az MKC utánpótlás edzője:

Az első ifjúsági edzésről nagyon pozitív élményekkel jöttem haza, aranyosak, kedvesek a lányok és egy munkára kész társaságot ismertem meg bennük. Bízom benne, hogy az együtt elvégzett munka gyümölcsöző lesz, hiszen két bajnokságban is bizonyítanunk kell. Ez mellett pedig komoly célkitűzés az, hogy a mosonmagyaróvári utánpótlást folyamatosan fejlesszük és minél több gyerek szeresse meg ezt a sportot. Az biztos, hogy izgalmas időszak előtt állok.”

Hajrá MKC!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.