Városlista
2019. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Február 24. 07:47, szombat | Helyi
Forrás: mkc.hu

Új edző az MKC-nál

Új edző az MKC-nál

Az új edző, Balogh Sándor február elején kezdte meg a munkát a Mosonmagyaróvári Kézilabda Clubnál.

Azóta átvette az ifjúsági csapat irányítását, valamint szakmai felügyelőként szemmel tartja az összes utánpótlás korcsoportot.

Balogh Sándor, az MKC utánpótlás edzője:

1995 óta dolgozom edzőként, nagyrészt női vonalon. Először felnőttekkel foglalkoztam, aztán nagyjából nyolc éve elkezdtem utánpótlás vonalon is tevékenykedni. Eredetileg azért hívtak a klubhoz, hogy Bognár Róbert utánpótlás szakmai vezető munkáját segítsem, aztán mivel az ifjúsági csapatot korábban edző hölgy anyai örömök elé néz, ezt a feladatot is megkaptam. Már az első alkalommal, amikor beszéltettem az elnök úrral erről a munkáról tudtam, hogy sokrétű dologra számíthatok.

Ezt tetőzte a beugrásom az ifjúsági csapathoz. Kellett egy rövid idő mire felocsúdtam a történtekből, ugyanakkor úgy látom ez vállalható feladat. Az biztos, hogy minden új, sok mindennel kell még megismerkednem, szakmai is emberi dolgokkal is. Nekem is idő kell, mire mindent átlátok rendesen.”

A Hajdúszoboszlóról érkező szakember előtt valóban sok feladat áll, ám ahogy fogalmazott jól érzi magát ebben a helyzetben.

Balogh Sándor, az MKC utánpótlás edzője:

Az első ifjúsági edzésről nagyon pozitív élményekkel jöttem haza, aranyosak, kedvesek a lányok és egy munkára kész társaságot ismertem meg bennük. Bízom benne, hogy az együtt elvégzett munka gyümölcsöző lesz, hiszen két bajnokságban is bizonyítanunk kell. Ez mellett pedig komoly célkitűzés az, hogy a mosonmagyaróvári utánpótlást folyamatosan fejlesszük és minél több gyerek szeresse meg ezt a sportot. Az biztos, hogy izgalmas időszak előtt állok.”

Hajrá MKC!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 23. 12:54, kedd | Helyi

Mosonshow 2019 - Kilátásban a 2020-as makettező olimpia rendezési joga?

Április 18-án tartottak sajtótájékoztatót a XXIII. Mosonmagyaróvári Makett Kiállítás és Verseny szervezői, ahol az idei verseny aktualitásaira hívták fel a figyelmet.

2019. Április 23. 05:09, kedd | Helyi

Ismételt pályázati felhívás a 2019. évi Köznevelési Alap pályázati eljárásban

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata 2019. évben is meghirdette a Közművelődési, Sport, Egészségvédelmi és a Köznevelési Alapokat.

2019. Április 23. 04:00, kedd | Helyi

Munkaruházat, csapatpóló - helyi igényekre szabva

Minden vállalkozás igényes megjelenéshez ma már elengedhetetlen a cég nevének és logójának megjelenítése a dolgozók munkaruházatán.

2019. Április 20. 13:49, szombat | Helyi

Gépkocsija kerekében rejtette el a kábítószert

A rendőrök elfogtak egy 31 éves férfit, akinél kábítószergyanús anyagokat találtak Mosonmagyaróváron.