Városlista
2018. november 13, kedd - Szilvia

Hírek

2018. Február 24. 07:47, szombat | Helyi
Forrás: mkc.hu

Új edző az MKC-nál

Új edző az MKC-nál

Az új edző, Balogh Sándor február elején kezdte meg a munkát a Mosonmagyaróvári Kézilabda Clubnál.

Azóta átvette az ifjúsági csapat irányítását, valamint szakmai felügyelőként szemmel tartja az összes utánpótlás korcsoportot.

Balogh Sándor, az MKC utánpótlás edzője:

1995 óta dolgozom edzőként, nagyrészt női vonalon. Először felnőttekkel foglalkoztam, aztán nagyjából nyolc éve elkezdtem utánpótlás vonalon is tevékenykedni. Eredetileg azért hívtak a klubhoz, hogy Bognár Róbert utánpótlás szakmai vezető munkáját segítsem, aztán mivel az ifjúsági csapatot korábban edző hölgy anyai örömök elé néz, ezt a feladatot is megkaptam. Már az első alkalommal, amikor beszéltettem az elnök úrral erről a munkáról tudtam, hogy sokrétű dologra számíthatok.

Ezt tetőzte a beugrásom az ifjúsági csapathoz. Kellett egy rövid idő mire felocsúdtam a történtekből, ugyanakkor úgy látom ez vállalható feladat. Az biztos, hogy minden új, sok mindennel kell még megismerkednem, szakmai is emberi dolgokkal is. Nekem is idő kell, mire mindent átlátok rendesen.”

A Hajdúszoboszlóról érkező szakember előtt valóban sok feladat áll, ám ahogy fogalmazott jól érzi magát ebben a helyzetben.

Balogh Sándor, az MKC utánpótlás edzője:

Az első ifjúsági edzésről nagyon pozitív élményekkel jöttem haza, aranyosak, kedvesek a lányok és egy munkára kész társaságot ismertem meg bennük. Bízom benne, hogy az együtt elvégzett munka gyümölcsöző lesz, hiszen két bajnokságban is bizonyítanunk kell. Ez mellett pedig komoly célkitűzés az, hogy a mosonmagyaróvári utánpótlást folyamatosan fejlesszük és minél több gyerek szeresse meg ezt a sportot. Az biztos, hogy izgalmas időszak előtt állok.”

Hajrá MKC!

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 13. 11:34, kedd | Helyi

Két játékos távozott a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club csapatából

Klubunk a napokban közös megegyezéssel szerződést bontott a felnőtt keret két játékosával. - olvashatjuk az MKC SE honapján

2018. November 12. 15:33, hétfő | Helyi

Megújul a magyaróvári vár - képgalériával

A Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram keretében november 10-én ünnepélyes keretek között helyezték el a szellemi és kulturális központként működő épület új alapkövét.

2018. November 12. 15:26, hétfő | Helyi

Képviselő-testületi ülés

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. november 15-én (csütörtök) 13 órakor a Városháza I. emeleti Dísztermében ülést tart, melyre ezúton tisztelettel várnak minden érdeklődőt.

2018. November 12. 15:23, hétfő | Helyi

Ismét indul a temetői járat a Feketeerdei úti temetőbe

November 21-étől, szerdától ismét közlekedik az Intézmény Működtető és Gazdálkodási Szervezet által közlekedtetett temetői járat a Feketeerdei úti temetőbe.