Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2015. November 05. 15:18, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Télen utazunk vs. utazást ajándékozunk?

Télen utazunk vs. utazást ajándékozunk?

Hamarosan belépünk az adventi időszakba, mellyel kezdetét veszi a téli, karácsonyi készülődés. Ajándékozási ötletekből soha nincs hiány...

de ha a megszokott könyv, illatszer, ruha kombináció helyett valami különleges és maradandó élménnyel szeretnénk meglepni párunkat, szeretteinket, a megfelelő választás lehet egy utazás, amivel nem lehet mellé lőni. A foglalást szerencsére már kényelmesen, a kanapénkon egy plédbe burkolva is megtehetjük egy forró tea vagy forralt bor társaságában. Az e-Business Group Kft. (NeMaradjLe.hu; Foglalj.hu) felmérése alapján az emberek 98%-a szeretné idén, ha pihenést kapna karácsonyra. Az átlagos összeg, amit karácsonyi ajándékra költünk 16.000 Ft személyenként – ebbe az összegbe akár egy 2 éjszakás wellness hétvége is beleférhet. Szintén a felmérésből tudtuk meg, hogy a megkérdezettek 62 %-a tervezi, hogy pihenéssel lepi meg szeretteit. Ez alátámasztja azt az adatot, hogy az utazás, mint ajándék, folyamatosan lépeget feljebb a karácsonyi termékek képzeletbeli ranglétráján.

Ha Ön is szívesen lepné meg szeretteit élménnyel, nézzen körül a NeMaradjLe.hu ajánlatai között:

https://www.nemaradjle.hu/tematika/elmeny-ajandekba

Az elmúlt évek tendenciái azt mutatják, hogy egyre szívesebben utazunk el a téli időszakban, karácsonykor és szilveszterkor. Ha hosszabb, több napos utazást tervezünk, már most kezdjünk el szálláshelyek után nézni, melyek rengeteg programmal teszik felejthetetlenné kikapcsolódásunkat az ünnepek alatt is. Akár családunkkal, akár kettesben, megtalálhatjuk a lehetőségek között a számunkra megfelelőt. A legnépszerűbbek ilyenkor a belföldi városi utazások, azon belül is a két éjszakás wellness csomagok, melyek segítségével kicsit elbújhatunk a mindennapok elől és hangolódhatunk az ünnepekre. Népszerű téli wellness úti cél Sárvár, Hévíz, Hajdúszoboszló, de aki az aktív kikapcsolódást választja, ő is megtalálhatja a megfelelőt, akár a Balaton partján, akár az ország északi részén.

A foglalj.hu most összegyűjtötte a legjobb téli csomag ajánlatokat:
http://www.foglalj.hu/teli-pihenes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:32, péntek | PR

Mire érdemes figyelni egy kiadó üzlethelyiség bérlésekor?

Bizonyos vállalkozások számára az üzlethelyiségek abszolút alapvető szükségletet jelentenek, hiszen azokon keresztül van lehetőségük termékeik vagy szolgáltatásaik értékesítésére.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.