Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. December 23. 07:49, péntek | Bulvár
Forrás: STOP/Sorry

Takács Nikolas még sikeresebb évet kért a Jézuskától

Takács Nikolas még sikeresebb évet kért a Jézuskától

Egy évvel ezelőtt még csak remélni merte, hogy az X-Faktor sikere nem csupán pár hónapig fog kitartani.

Takács Nikolas most nagyon boldog, hogy eljutott oda, ahol most tart. Szinte véget nem érő elfoglaltságokkal teli időszakot él át az énekes, aki karácsony előtt egy nappal hazautazik Szlovákiába a szüleihez.

- Régebben december 23-án megkaptuk az ajándékainkat, és 24-én délben már megkezdődtek a nagy lakomák, és így picit elveszett az ünnep hangulata. Most azt kértem a szüleimtől, hogy tartóztassuk meg magunkat egész nap az evészettől, és csak 24-én este, vacsora után bontsuk ki az ajándékokat együtt mind, a karácsonyfa alatt - mondja Takács Nikolas, akinek az édesanyja magyaros konyhát vezet. Az ünnepi asztalról nem hiányozhat a sült hús, a töltött káposzta, a főtt füstölt csülök, valamint a házi túrós és kakaós kalács. A bejglit viszont nem szereti.

S hogy mit kér a Jézuskától? A sorry! magazinnak elárulta:
- Azt kérem, hogy amit elkezdtem, és amilyen sikeres volt ez az évem, legyen még sikeresebb az elkövetkező és még az utána következő, és még az utána következő...

Címkék: Takács Nikolas

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.