Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Január 04. 12:55, szerda | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Sztriptízelni hívták VV Évát - és igent mondott

Sztriptízelni hívták VV Évát - és igent mondott

VV Éva valahogy mindig a botrányok középpontjában áll. Jelen pillanatban kering róla az interneten egy felvétel, melyen Somogyi András húzta csőbe az egykori törtetőt.

A humorista Verebes Istvánnak adta ki magát a telefonban, és sztriptízelni hívta magához Évát, aki azonnal igent mondott a felkérésre.

A volt valóságshow-hősnek annyira kínos, hogy a felvételen elígérkezik egy röpke mellvillantásra az ál-Verebeshez, hogy perrel fenyegetőzik.

- Megvágták a felvételt, így ez egyáltalán nem a valóságot tükrözi! Visszaéltek a nevemmel. Beszéltem az illetékesekkel, ha nem veszik le az internetről a felvételt, akkor szólok az ügyvédemnek és per lesz belőle - mesélte az Új Ásznak VV Éva, aki mélységesen fel van háborodva a történteken.
- Már a legelején gyanús volt nekem az egész! Több embert fel is hívtam utána, hogy ez biztosan nem Verebes lehetett, mert nem hiszem, hogy sztriptíz témában megkeresne. A barátnőmmel éppen együtt voltunk a telefonhíváskor, és jót röhögtünk az egészen - tette hozzá a botrányhősnő.

A humorista szerint valóban megvágták az anyagot, de szerinte Éva ennek inkább csak örülhet, mert így jobban járt.

- Ez csak egy átverés volt, nem bántottam meg, semmi rosszat nem mondtam, csak megkérdeztem, hogy átjönne-e szilveszter estére. Talán az fáj neki, hogy egy ország tudhatja: ha arról van szó, kapható lehet néhány dologra. De senki nem nevezte rosszlánynak, és szó sem volt arról, hogy pénzért árulná a testét - fejezte be Somogyi András.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára